Kaip yra?
Tai kaip ten yra su ta apranga ir elgsena?
puikiai. dabar nusipreskit prie kurios puses save priskiriat
boico atributika , a kur cipura?
antra tai pazkokia p4derastiska bachurai taip nesirengia
o pirma tai turi but nike ir bus normaliai
As kaip normalus zmogus, ir audi nevairuojantis, imu desine
kaire,tik kad ne mano pamegtas brandas
Sniegiau> bet tu nesi normalus
Tasikes vienodos
WORDAS 8)
Man kaire visai nelimpa. Ir vopse, yra kazkoks stereotipas, kad buduliai rengiasi kaip kairej, normalus ciuvai kaip desinej. Tik vieni kitiems yra marozai, kiti kitiems yra pedrylos.
Ne vordas, pauerpointas. Ir tasikes ne vienodos. kairej 15x25 cm, desinej 45x30 cm.
Marchela, jo, lietuvoj, marozu ir atsilupeliu possovietineme kraste gal ir nesu normalus, uztta eiuropos kontekste dar ir kaip normalus, cia ne musu salis kur zmones uz 96 audi bulka 11k krizes metu praso, vaiksto po miesta su plafkem, ir stangines apranga o sukuosena kaip vakar is kalejimo arba chemoterapijos kurso isejusio …
nu man normali ta apranga -----> bet mieliau nesioju <----------- nes man patogiau ir tiek
Sniechkus- pasirodyk kaip atrodai,europieti tu
Man tai palyginimas su chemoterapija ne juokingas, normalus europieciai tokiu palyginimu nevartotu, nes normalus zmones zino kas yra vezys… O tu atsilupelis, tau dar iki tu stanginem aprangom toli. Ir tie jauciu taip nesneketu kaip tu sneki.
Marchela-geras pastebejimas
tai kad sitas blusa sniechkus,nelabai sulipdytas yra
Zinai, beda slypi ne aprangoje kaippo blogyje, as zmohgus tolerantiskas isvazidoje. Bet… kaip bus apsirenges pacukas kuris tau masinoj maga islups?, kaip atrodys pacukas kuris tavo motinai semkas bespjaudydamas laptinej su peiliu tase atims?, kaip atrodys standartinis girtas erelis su audi/bmw kuris nuo perejos tavo vaikus einancius numusiantis? atsakymas kaireje puseje.
Marchela normalus zmones nesioja plaukus bent 5cm ilgio, nes plika galva tinka duok dieve vienam is 100 zmoniu, kitais atvejais zmogus arba praplikes, arba is kalejimo, arba po chemoterapijos, arba blusu turi.
kad cia daugeli pavydas grauzia