kaip wertinat Trium Aria-@ ??

neigiamai
Trium- man kaip keiksmažodisNe

pusėtinai…
nu kursiokas šitą pabaisą kelintus metus nešiojsi ir niekaip negenda, bet pats toko nenorėčiau, vien dėl meniu su nereikalingom knopkėm, per intensyvaus ekrano (nors greičiausiai galima tą "neoną" primažinti), prasto dizaino (imho), ir gabaritų (ilgas, dar antena).

manyciau vienas geresniu triumu, viena drauge irgi kelintus metus turi. seip lengvas, dizainas asmeniskai man patinka(istraukiama antena jiega Cha cha, meniu, kaip kam. softas biskuti bugovas Šypsena ir yra problemu su ekrano apsvietimu. bendrai paemus aparatas ne blogas bet ar verta ji dabar pirkti- Ne

lenkiu galva pries sita aparata. tikrai geras. pat metus nesiojau ir bedu neturejau. tik keletas bugu nezymiu buvo.
labai gera konstrukcija, solidus dizainas, patogus meniu, pakankamai funkciju kaip tokiam aparatui…
beje jis buvo ne karta metytas i auksti kiek sveikata leidzia. nieko nenutiko Šypsena

kunstler rashliava:

kur meniu nereikalingos knopkes ?

dar pasakyk kad nokija kiulemejishkais dizainais neurodai. vokieciai isvis nezino kas tai yra dizainas. dar nemaciaiu nieko ka galima butu pavadint patrauklaus dizaino. pradedant golpais baigiant zimensais. ir kada nustosit fluorescentine plevele vadint neonu. http://www.howstuffworks.com/question293.htm skaitykit ir svieskites kas yra neonine shviesa ir kas fluorescensija

123x40x23mm. taip kad ninado lialia. modeliui jau apie tris metus, dizainas iki shiol modernus, vien del to kad toks dizainas nesensta

Kazkada turejau ji kai jie tik pasirode lietuvoj, smagus telefonas ir veike jis man nepriekaistingai.

Nieko gero: dizainas baisus, meniu nepatogus BaisuBaisuBaisu

Žmonelė tampė jį metus laiko,na ir aš pagriebdavau paspondyt.Dabar tampo jos brolis.
Aparatukas tikrai neblogas,atsižvelgiant i tai,kad buvo pagamintas prieš tris metus.Minusai man:Labai smulkus raidukai.Nors ko norėt tokiame mažame displėjuje.SMS rašymas truputėli ne,nes kursorius ilgokai trypčioja vietoje ir problema su vibro.Visą kitą labai labai…
Kas liečia dizaina,tai aš išvis neskaitau,kad noškė ar siemensas dirba prie jo.Nutrink nuo jų visus užrašus,ir nakti pažadines parodik.Nemanau kad atsiras nors vienas,kad jų nepažintu.
Visa laimė,kad JAU galima parsisiust i juos melodijas,nes aksčiau tokioj medijoj sugroja noškė,tai bent 8 žmonės pradeda už kišenių graiptytis.
Na ka gavot noškistai-simensistai.Dabar galit mane išdėt į šuns dienas.Parašiau viską ką galvoju.

Visikas BlogaiBlogaiBlogaitrium ne telefonasNeIs turetu telefonu pats leviauses buvo,per pora menesiu per visus galus uzlinkoTaip

vel prasideda kiauragalviskos triznios tas netelofanas o tas vat telefonas. jo vienintelis geras telefonas tai nokia (kad juos shikanchius sutrauktu). vat uz ta bruda tai didesnio shlamshto nesu mates. jau n metu tie estai nesugeba norm akumu pagamint. o musu gudrociam reikia tik kad ilgai budetu. tokiem idiotam sueitu tel su 3 metais budejimo ir 2min pokalbio. koks blin skirtumas ar jis budi 3 dienas ar 10. svarbu kad kalbet ilgai leistu. mano ariai dzin ar per daugiau kalbesiu ar mazhiau 3 dienas atlaiko kaip parashyta.

ARIA@ jeginis tel. zulinu 2 metus jokiu problemu. kartais gliukai uzeina, bet ir tai per ta laika kai turiu kelis kartus tokie buvo.

jo pliusai: nedidelis 123x40x23 90g. patogus intuityvus meniu. (nereikejo po ji bludint ir aiskintis kas ir kaip, ko nepasakyciau apie siemens)
jautrumas zverishkas. nokijos jau buna mirusios su tuo dar galiu skambint.
ishsverimas labai geras. gerai guli rankoj.
minusai:L kartais gliukai uzeina. bet labai retai

na pries kokius 3 metus,tai tikrai buvo gana populiarus tarp perkanciu telipuonus

prajuokinai…Juokiasimazas patogus telefonasJuokiasinx… ant tokio telefona,vaikam i smelio deze vietoj kastuveliu tai gal ir tinkamasTaipJuokiasi

Toki triuma nelabai sudrozta su pakroweju tik,kad dangtelis nulauztas siandien uz 20lt paemiau:}

[quote]CerBeR1 rašė:
kur meniu nereikalingos knopkes ?
[/quote]

trys blizgučiai skrituliukai + blizgė pagaliukas … perkrauta.

[quote]vokieciai isvis nezino kas tai yra dizainas. dar nemaciaiu nieko ka galima butu pavadint patrauklaus dizaino. pradedant golpais baigiant zimensais. ir kada nustosit fluorescentine plevele vadint neonu.
[/quote]

kažin kodėl tą žodį neonas, įdėjau į kabutes? Labas kalbu taip, kad visi suprastu.
prasto dizaino (imho), - reiškia čia tėra mano nuomonė, ir gali nesiginčyti… nu grynai skonio reikalas. prieš kelis metus man Aria irgi atrodė neblogai (neonkė, nesibražo, dangtelis… zjb Apakęs Cha cha), tačiau man Zymensas M35 atrodė kur kas geriau (ir iki dabar veikia be ‘gliukų’ Labas)
golpo dizainas irgi buvo zjb (nu kai lietnykus užmečiau tai iš viso klasse Cha cha), nu tiesa jam gliukų pasitaiko Piktas

[quote]123x40x23mm. taip kad ninado lialia.
[/quote]

atlenkiam dangtelį ištraukiam anteną… kiek? pusmetris? Cha cha be to be to siauras, ir dėl to atrodo tiek per storas, tiek per ilgas

[quote]modeliui jau apie tris metus, dizainas iki shiol modernus, vien del to kad toks dizainas nesensta
[/quote]

neatrodo, kad čia laaabai subjektyvi nuomonė? ką reiškia nesensta? Alcatel one touch easy. žinai tokį? CeBit’e paėmė pirmą vietą už dizainą, o įsiūlyk jų dabar kam nors Cha cha tai dar sakai kosmonautų dizainas nesenstantis Drovus

Si telefona turejau puse metu,jis man labai nepatiko,trukinejo rysys ir siaip labai dideli gabaritai,zodziu nerekomenduoju tokio isigyti!BaisuBaisuBaisuCha cha

kunstler, nuo kada pasyvu flipa reikia atvertinet. ir nuo kada antena istraukiama kai rysis stiprus. kas cia kliedi apie gabaritus tai litovscu taip dievinama nokia blondine 3310 dar platesne, 1,5 karto sunkesne ir isvis yra toks slamshtaas kad net zhiuret i ja graudu. dabar pasakyk kad tie nauji siemens neperkrauti valdymu. vakar ciupinejau. knopkiu daugiau negu reikia, kryzius per vidury, is sonu dar po viena butona ir 2 atsiliept ir atmest. neperkrauta ? apie dizaina patyliu. o apie triju metu senumo modelius isvis nekalbu. tragedijos. tiek musu mylymieji nokia tiek sie…

[quote]CerBeR1 rašė:
kunstler, nuo kada pasyvu flipa reikia atvertinet
[/quote]

kai prireikia knopkių esančių po juo

[quote]kas cia kliedi apie gabaritus tai litovscu taip dievinama nokia blondine 3310 dar platesne, 1,5 karto sunkesne ir isvis yra toks slamshtaas kad net zhiuret i ja graudu
[/quote]

gi sakiau, kad Aria yra siaura Gerai, ir tas būtų visai nieko, bet kai į storį ir ilgį belekiek tesiasi Blogai (dėl to dažnai vadinama ‘pieštuku’)

[quote]dabar pasakyk kad tie nauji siemens neperkrauti valdymu. vakar ciupinejau. knopkiu daugiau negu reikia, kryzius per vidury, is sonu dar po viena butona ir 2 atsiliept ir atmest. neperkrauta?
[/quote]

kryžius, džoistikas yra valdymo viršūnė (kai ‘dešinėn’ eiti į pasirinktą meniu punktą, ‘kairėn’ - vienu lygiu aukštyn, browzini po meniu neatkeldamas piršto). knopkės iš šonų akies nerėžia ir pilnai atlieka jom paskirtas funkcijas.

[quote]apie dizaina patyliu. o apie triju metu senumo modelius isvis nekalbu. tragedijos. tiek musu mylymieji nokia tiek sie…
[/quote]

nu nebent tu apie kupriuką c25… bet jis savo laiku tikrai buvo vienas mažiausių.
ir dabar geras tas dizainas, - nei išsitraukt, nei kam parodyt negėda.