Kaip vertinat Aivara?
Zmones ka manot apie Aivara kuris dalyvaus EUROVIZIJOJ? ar pateksim i 15? ar galim tiketis kazko daugiau?
Henrietuka rašė:
Zmones ka manot apie Aivara kuris dalyvaus EUROVIZIJOJ? ar pateksim i 15?
ar galim tiketis kazko daugiau?
man tai juokdarys jis atrodo, net anglu gerai nemoka
rebelheart kokie tai normaliau
O kuris lietuvis atlikejas dainuoja angliskai be jokio akcento?
Nieko jau cia, zmogau, nepadarysi - dialekto ypatybiu neisoperuosi…
Man bavarai geriau
Shirshe77 rašė:
O kuris lietuvis atlikejas dainuoja angliskai be jokio akcento?
Nieko jau cia, zmogau, nepadarysi - dialekto ypatybiu neisoperuosi…
nu jei jauti kad silpnai su anglu, tai nelisk i tokius rezonansinius projektus
bavarai geriau man
nors shiaip tai ltl muzika *****
100 kartu geriau nei bavarai…ir daina grazi…nors aukstos vietos speju neuzims
Ash tai susinervianu del Aivaro. Visishkai netinka Eurovizijai ir pats, ash skaitau, yra pasiputes lochelis. Kam cia reikejo jo tu ataskaitu? Gal bavarija ir butu buvus geriau. Niekaip neisivaizduoju jo penkioliktuke.
Na del ivaizdzio … dizaineriai, stilistai tikrai tures darbo :0
Shirshe77 rašė:
Kokia cia dabar? As jau pameciau galus 

Čia ta, kur buvo Karaliūnaitė, o dabar kažkokia kitokia
Galus reikia laikyti tvirtai - nesurinksi paskui
Nesikeikiant…tikras lietuviskas s****!!!
jeigu jau kelis metus gyveno uzsieny, tai galetu nors kalba ismokt. as ir tai geriau kalbu neiskeldama is Lietuvos nei kojos!!!
nevertinu…
Tikrai mazai galime tiketis. Tas Aivaras net angliskai dainuoti normaliai nemoka, o del patekimo i penkioliktuka, dar nieko negalima sakyti, nes gal is viso susiprotes nedalyvauti. Bet nesmerkiu as jo, juk nieko nepadarysi, kad zmogus balso neturi )))
baikit vaziuoti ant Aivaro.moka angliskai geriau nei bet kuris kitas atlikejas(keleta metu studijavo JAV)su Bavarais isvis prastai
daina gal ir ne 100%hitas,bet tikrai gera
bet bavaru daina butu manau i 15-uka patekusi, nes paskutine ir tokia uzvedanti… nors nesu as ju gerbeja vat aivaras savo pliusiuku irgi turi
nu nieko jau nebepakeisim… yra kaip yra
Clandestino rašė:
Čia ta, kur buvo Karaliūnaitė, o dabar kažkokia kitokia 
Galus reikia laikyti tvirtai - nesurinksi paskui
che ta kur dabar…Jautakaite…
Bet kad metodai, kuriais Aivaras (tiksliau tie, kurie už jo stovi) kovojo, buvo absoliučiai bjaurūs (turiu omeny ne Bavarų įskundimą už pernykštę dainą). Ir paskutiniai jo press releasai…
net nesinori kalbėti apie muziką, nes gal nėra apie ką ir kalbėti. Normaliausia gal būtų buvęs Saulės kliošas…
na nemanau,kad aivaras auksta vieta uzims,bavarai butu geriau pasirode.Cia svarbiausia uzvedanti ir gerai isimenanti melodija.Bavarai tokia ir turejo
Deivuke rašė:
baikit vaziuoti ant Aivaro.moka angliskai geriau nei bet kuris kitas atlikejas(keleta metu studijavo JAV)su Bavarais isvis prastai 
daina gal ir ne 100%hitas,bet tikrai gera
nu bet nelabai ten sekesi itariu
pvz. jei nezinociau, kad kokie nors brainstormai latviai, tai ir neatskirchiau, kad ne tikri anglistai, visai akcento nesijaucia man bent