Kaip vertiname G.Varna?

Kaip vertiname G.Varna?

Kas jis toks? Ar jus matet nors viena jo spektakli? Ir kaip jus ji ivertinot? Gal kas nors esate bendrave su siuo zmogumi?
Turetu visi kulturos zmones zinoti, kad jis nepakartojamai geras teatro rezisierus!TaipTaipTaipBlogai

Cinciuk ciunciuk, labai gerai vertinu G.Varna Cha cha.Buvau "Portija Koglen", "Tolima salis", "Gedulas tinka elektrai", taip pat eisiu i "Heda Gabler", vat.Su tavim, aisku.Liežuvis

padarei klaida : TaipTaipTaipBlogai, turetu buti TaipTaipTaipGerai-issitaisyk!

taip turetu butiGeraiGeraiGerai
P.S.aciu attide

Nu ka, prisipazinsiu: Myliu Varna Laimingas Tiksliau jo kuryba…Širdis
Heda Gabler - pats ispudingiausias spektaklis, kuri esu maciusi gyvenime…
Kas dar nemate, tai paskubekit, nes jau vyksta atsisveikinimas su siuo spektakliu…

zinau, kovo pabaigoje ir balandzio 1,2 dienom paskutiniai apektakliaiNekaltas

Liux režisierius Taip Gerai
Kasdien jo spektaklių stebėt nenorėčiau. Reikalingos pertraukos tarp tokių.

labai malonu,kad Varnas patinka ne tik man. Ruosiuosi eiti i Heda Gabler Taip

neishpirkit visu bilietu, nes ir ash ruoshiuosi Mirkt

Machiau ‘Gedulas tinka elektrai’ - Gerai

as ir maciau GEDULAS TINKA ELEKTRAI. labai nuostabus spektaklis, suzavejo mane jo scenografija. Taip pat maciau ir TOLIMA SALIS, ir PORTIJA KOGLEN…nuostabu…PATARCIAU NUEITI…GeraiGeraiGeraiTaipTaip

l. geras rezhisierius, vienas ish 5 geriausiuju lietuvoje " 4 SURE"!!!

o heda gabbler ishvis perliukas lietuvos tetro istorijoje. manau jis dar daug geru spektakliu ishkepsŠypsenaTaip!!!Žvaigždė

l. geras rezhisierius, vienas ish 5 geriausiuju lietuvoje " 4 SURE"!!!

o heda gabbler ishvis perliukas lietuvos tetro istorijoje. manau jis dar daug geru spektakliu ishkepsŠypsenaTaip!!!Žvaigždė

Genijus jis… Jo darbai nepakartojami… Jis absoliutus profeseonalas… man uz ji geresnio rezisieriaus nera !!!