Kaip veikia w w w hostingo sistema

Kaip veikia w w w hostingo sistema

Nepykit, kad pasirodysiu visiškas durnelis (jei ką, galėčiau nebent iš ekonomikos pusės jus pakonsultuot Mirkt)

Nesuprantu iki galo kaip veikia visa ta sistema. Tarkim, turiu giminaitį, kuris suorganizuos vietos vienam servery, kuriame yra jo firmos w w w. Tada aš už 50Lt nusiperku .info adresiuką. Tai ar man to užtenka, kad savo w w w įdėčiau į tą serveriuką ir susiečiau su nusipirktu adresu? Ar dar reikia ko nors papildomai?

Dėkui už info!

Nu tai kad ne.
Na tai duosi tam savo giminaiciui, o tas ides Mirkt

Na aisq dar priklausis koks ten to giminaucio serveriukas jei DNS parkuoja tai gerai, jei ne tai reikes uz papildoma mokesti 2 litai i menesi ar i metu ( parasyk man jei prireiks) tokiu paslaugu is kokios firmos.
Tada liks kad tavo giminaitis padetu serveryje tavo puslapeli ir pakonfigintu web serveriuka Šypsena

Galiu užrodyt iš ko gausi už 30 adresiuką Šypsena

O adresiukui susiet reik nurodyt serverio DNS servisų adresus, dažniausiai:
ns1.tavoserveris.com
ns2.tavoserveris.com

Ir ten dar reik paruošt specialiai, kad domeną pažintų. Ir tiek Šypsena

Na labai dėkui. Bandysiu sausio gale-vasario pradžioj daryt - tikiuosi, kad viskas bus OK

yra nemnkomo dns serveriai…

sorry, bet neiššifruoju žodžio "nemnkomo"…

nemokami Šypsena

Tikrai neprieštaraučiau Šypsena

uztenka nueit i normalu hostinga ( http://www.aurus.lt ) parasyt meilu ar uzpildzius forma uzsisaskyt kas yra pageidaujama ir wiskas bus padaryta. tau tereiks prisijungti prie ftp, sudeti failus ir psio =]

priklauso kam skirta tavo svetaine ir koks dydis.
gal tiks antro lygio domenas ir uzteks 5mb +1pasto dezute php
jeigu tokios salygos tenkina pasiziurek http://www.puslapiai.lt
gausi hostinga uz 1Lt per menesi.
as naudojuos ir patenkintas
paprasta navigacija geras greitis ftp php, jei reikia gali greitai uzsakyti daugiau vietos. atsiskaitymai per sms
Enjoy.
Dovana

Na, adreso man tikrai reikia pirmo lygio (būtų gerai .lt, bet jau mano norimas nupirktas, tai tenkinsiuos .info).

O hostingo man nereikia - kam mokėt už paslaugas, jei tą patį galiu gaut nemokamai?