ar smerkiate tokias merginas? ar galetu tokia pazinties pradzia visrti i normalius santykius, normalia draugyste? ar turetu sansu tokia mergina tapti jusu mergina?
kaip elgtutes, jei maza to, ji tikisi, kad santykiai turi testis… t.y. ji nesupranta, kad jums buvo tik mergina vienai nakciai…
ji turetu labai labai mazai sansu tapti rimta mano mergina, jei pirma nakty atsiduotu, nes labai abejociau ja tada, beja as merginu vienai nakciai neieskau, tai buna arba trumpas romanas arba rimta draugyste, pirma ir vienintele naktis as skaitau yra klaida…
na isskyrus tik tokiu atveju jei tai butu vienkartine aistra, seksas be jausmu ir t.t. , bet to dar neteko patirt…beja pasikartosiu vistiek, ji mano rimta mergina turbut netaptu…
O sheip tai 3 vakaras yra uzhsisedejimo vienoj vietoj pozhymis
2 vakaras - aukso viduriukas, tada viskas oki
1 vakaras - Ji akivaizdzhiai bando sau kazhka irodyt bet kokia kaina. Itarchiau nestabilia psikhologine busena.
ish kitos puses bicha kuris sprendzhia reikalus pirma vakara galima vadint bishki netaktishku. Sportininko tipas
hehehe. dar viena gyvenimo prasmes ir tiesos ieskotoja… jei tu pasikrusai pirma vakara, viskas ok. pasikrusai ir tiek. nori rimtu santykiu? o nx tau jie? gyvenk sau.
Ziurint kiek pastangu JIS turejo y tai idet, jei ji tik susitikus pasakei]Paimk mane tada, tai , o jei JIS turejo gerokai papluseti ir jie linskmai, ilgai ir SAUGIAI tai tada viskas .
Nashe delo ne rozhat, sunul, vynul i bezat.
2 Testi draugyste.
Bet klausymas toks, ar svarbu kada pana tau atsidave? Zinau panu, kurie veda save kaip vieniolino kekses.
na nesmerkciau… bet siaip tai pagalvociau, kad ji laisvoko elgesio
aisku jei ji man patiktu ir jei nemiegotu su kitais (nesvarbu per koki pasimatyma) tai laisvai galetu but mano mergina.
P.S. as pats tai per pirma pasimatyma nesu linkes su mergina permiegoti. reikia bent jau kokius 3 kartus susitikti…
Sunkiai isivaizduoju mergina, kuri per pirma pasimatyma atsiduotu.
Moteris - visai imanoma…Dazhniausiai ji nieko po to ir nesitiki. Gera naktis ir viso gero. O jei kas ir uzhsimezga - puiku…