Kaip uzturbinti vaizdo plokste?
Turiu G-FORCE FX 5700 su tos plokstes CD ir t.t. Tai va kiek zinau reikia pasinaudoti tuo CD. Tai kaip reikia ja paturbinti truputuka?
Idek cd.ar yra ten overclocking tools? jej tajp tada isirasyk.2 kart spustelk ant joje esancios piktogramos.
Planktonas>>>yra. o ka daryt isirasius?
Tada desktope desn pel mygt/propert/settings/advanced/wirsuj turi but fx5700 parasyta.spausk ten.kajrej pusej turi matyt clock frequencies.mataj?
Matau
Ka dabar daryt?
Spaudes ten mataj core clock ir memory clock.kokie jie?beto wirsuj yra 2d settings.gali daryt ant 3d drasiaj.as taj padariau.tada dazniaj padideja.po to dar turbinsim.
Kai padariau 3D tai Core Clock yra 425MHz o memory clock yra 550MHz. O cia saugu. nesprogs man vaizduske?
Po to. dedi varnele ant ‘enable manual overclocking’.tada lejdzia po truputi didint.memory clock kelk kol zajdzian prades ne i tema wajzdas but {trukdziaj,kvadratukaj linijos ir t.t.} taj ko neturetu but.tada pamazink. core clock kaj per daug yra,tada stringa zajdas.tada mazink koky 10…tajp atrasi optimalu warianta.
Ir viskas? Ir cia jau turbinimas gaunas? jei taip, tai aciu.
nesprogs.ne tajp lengwa wajzduske sukalt.mano and defaulto buwo 270/400 o dabar 390/460. ir wisx ok.o mano fx5600. taj wat. dar padaryk warnele ant ‘apply changes at startup’ apacioj yra.
atmink! sukalsi wajzda - gali garantijos nelikt. wat.bet nebijok.po truputi daryk.nedaryk per daug o taj sudux bus.
jej ka krejpkis.
Sakyčiau labai jau nerealus GPU paturbinimas 270@390. Pasisekė.
O kiek imanoma uzturbint GeForce4 Ti 4200? Ir kokia turbinimo prasme? Gaunami geresni rezultatai zaidziant zaidimus? Pagereja sparta ir t.t.?
Aš saviškę 250/500@300/600 pakėliau. Daugiau morkų renka, šiek tiek daugiau FPS žaidimuose. Bet pastaruoju metu laikau 280/560, nes super žaidimų nežaidžiu.
Kazkodel kai sneka eina apie v.pl. turbinima visi pamirsta apie svarbiausia turbinimo buda: kai turbini, nepamirsk azoto suboksido isimesti (NOS). zaidimo eigoje FPS ant kokiu +50 pasoka per kelias sekundes! daiktas
Tave bobute zhydais, gejais ir turbinimu gasdino?
Dr_Blogis, kazka i pievas jau nusisnekejai…