kaip uzsisakyti WAP paslauga?
sveiki, niekaip negaliu sau uzsisakyti tos nelemtos wap paslaugos. kaip ir sako instrukcijose siunciu WG numeriu 1516, bet kazkaip niekas neiseina…mano telefonas NOKIA 3510i
Per labas?Wap per gprs paslauga?Tada atrodo i 1500 wap menuo reikia siust
bites abonentas. o siaip kai noriu prisijungt raso kad tipo pirma uzsisakyti gprs paslauga
Ar wisus nustatymus parasei?
i dont know…
Nu wa…Kzkaip galima atsisiusti nustatymus.Paskambink i klientu info ir paklausk
Pas mane ikonu nerodo.Ka reiskia tas ?
bucinukas
Aaa…))
Nezinau ar tai veikia abonentams bet labas veikia. Numeriu 1516 siunti raides wg ir atsiuncia duomenis kuriuos issaugai. Pas mane sharpas tai skambinau is kito telefo 1501 ir rankiniu budu isivedziau nvstatymus. Tada 1500 siunti wap diena, savaite, menuo priklausomai nuo to kiek laiko zadi naudotis. Tada perkraumi moba ir viskas veikia. Va jau nuo vakar naudoju wapa
bet kazkaip neiseina…gal kas dar galit ka pasakyt?
Ka reiskia "kazkaip neiseina"??? Tu gali paaiskinti normaliai, uzuot laiziusis su visais ir Bangoj mirkusi? Nuveik http://www.bite.lt/mobilus/gamintojai/nokia/3510i , paspausk ties WAP, atsidarys langelis…skaityt aprasyma ir dabuokis pirstukais. Gal rankiniu budu pavyks susivesti.
Beje, kad wap’intum reikia uzsisakyti duomenu perdavimo paslauga. Manyc, tai galima irgi internete padaryti.
Siunti sms nurodytu num kad uzsakytum paslauga,poto dar karta siunti kitu num kad atsiustu nustatymus wapo,perkrauni mob ir iejus i wap atidaro wap.banga.lt wa tiap