kaip toks?

kaip toks?

Kaip toks variantas butu pradedanciajam? i ka atkreipt demesi perkant? paporinkit naujokui Labas

senas kaip gyvenimas Cha cha turejau ne kazka problema ant problemos Šypsena) ir is kitu tie patys atsiliepimai, remai silpni rajk labai ziuret kad butu neskiles ar luzes kazkur, nepersikreipes. Jei pirkciau tai tik honda, cbr tarkim sena… bet daba paziurejau kainas tai EINA *velniop* Cha cha nu bet honda yra honda

honda yra leta ir sunki. nieko gero. ai nu dar ir negrazi.

aš su tokiu pradėjau. Problemų jokių neturėjau, bet ir nelaužiau jo. Vienintelis dalykas, kas užknisdavo, tai šaltesniu oru su patsosu žaist, nes karbas.

nu cbr visi man patinka… seip del grozio hondos tai nei masinos nei motociklai groziu nepasizymi Šypsena o del svorio ir galios tai ten kelios milisekundes manau gtvej nieko nereiskia… cbr kai vazinejau man patiko kad jie zemi, tas svorio centras sunkus zemai

jam jau kokie 10 metu, tai turbut pats supranti, kad tokio amziaus daiktui labai svarbu stovis. Bet remai tikrai silpni ir ziurek kad visi orgaudziai ir is ju einantys vakumai butu vietoj, nes kitaip karbai blogai veiks. tik nepirk ducati

Juokiasi o kas su ducati negerai? Šypsena tokios egzotikos neturejau bet kiek girdejau neblogi motociklai

is japan motociklas tik vienas - SUZUKI, nu dar dar kawa.

geriau koki gixxeri K4 paziurek

Arba koki R1 2013 metu. Irgi neblogas.

Y, CBA Mirkt