Kaip toks dėklas?

Kaip toks dėklas?

Neleidžia banga didesnių foto dėti,tai čia daugiau info trasauta.lt/images/catalog/original/t2gf5txajxxxxxxxxx69695 052_vkCq8c.jpg

as panasu naudoju, man tokio tipo labai patogu, ant ekrano plevele o ant sonu/nugaros deklas. nieko nereikia atlenkineti, ikisineti ir t.t. tiktai sitas matau aplink ekrana turi remeli, kritimo atveju gal tai ir gerai, bet naudojimo atveju - speju pirstas kabinsis. pas mane be remelionillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&sci d=13&id=2960&page=1

O ta plėvelė reikalinga?Nes kiek telefonų turėjau,nei ant vieno jos nebuvo.O čia dar Gorilos stiklas,tai ne plastikas koks Šypsena

as dedu, nors gorila, bet zmones kalba, kad zvyras kiseneje gorila braizo. Is patietirties, po savaites buvimo prie juros, tai smelis taip plevele surozi, kad jau sunku buvo iziureti, o ekranas liko sveikas. taigi 3 vnt kelis dolerius kainuoja, uzsiklijuoti irgi vienas juokas

itikeje avineliai, kad gorilla nesibraizo visai Cha cha damos tasej tai gera savaite uztenka pasivoliot telefonui, kad pasibraizytu Šypsenapatinka ir man tokie deklai, turiu silikonini, tai issitampe Cha cha