kaip toks butukas?

kaip toks butukas?

viskas p/x Taip, nu bet grindis kazkaip ne Ne

Man sofa netinka Blogai

sofa nelabai ir koloneles prastos

kai is tvarto kambarys butu norimas padaryt Pavargęs

man patinka Taip

cia tipo loftas? masinyte veza Juokiasi

telikas gal tik demesio vertas

nekaip, labai savotiskas ir bohemiskas, taigi pagal kiekvieno skopni, mano skoniui nekaip

man paziureti viskas gerai, bet neisivaizduoju saves ryte kaip as megstu su trumpu chalatuku, kava ir basom einant per tas siurkscias ir, atrodo, visada nesvarias grindis ir atsisedant ant tos nepatogios saltos sofos Cha cha dar koks daiktas ne vietoj jei atsiduria ir tos sienos ir grindys ziauriai sustiprina netvarkos ispudi.

super Šypsenamano svajoniu butukas. o jei dar laiptai i virsu, o is virsaus visas pirmas aukstas kaip ant delno- tada visai Girtasdaznai tokius filmuose rodo, nerealus butas Liežuvis

Nuostabi MyliuGerai Niam niam

Loftas. Turbut ir liftas (toks krovininis) yra tiesiai i buta?

…as altoriu labiau papuosciau Taip

gal kokia nors sveciu priemimams atskira svetaine ir gali buti tokia, bet ne gyvenamasis kambarys, kuriame galeciau vaikstineti basa ir gerdama kava skaitineti zurnalus Ne

Na, kad tox kazkox labai apipuves. As suprantu, kad tos siurkscios sienos turi sarmo, bet kazkaip noretusi jas labiau aptvarkyti. Grindys irgi primena Stalino laiku sokiu sales - jomis tik su batais vaikscioti. Kazkaip nelabai jauku man butu cia su seima gyventi,bet siaip ideja nebloga - aptvarkius galima kazka isspausti.

Dar viena TV šventykla. Iš esmės, viskas px, visvien be TV nieko aplink nematai Cha cha

chebra, taigi cia ne butukas, o kaip tik dabar susiprotejau - VIENAS is gyvenamojo butu kambariu Cha cha ir tai - TIK kino sale arba kitaip sakant - kambarys, kuriame TIK ziurimas telikas. svetaine sveciu priemimui ko gero yra atskira, pasisedejimui su zurnalu ir kava - dar atskiras kambarys ir t.t. Cha cha

Jei kitas kambarys butu normalus- tai sveitaine tokia man tiktu.

man truksta jaukumo Blogai