kaip tai vertint?

kaip tai vertint?

kaip vertint draugyste tik is virtualios puses, jei zinai, kad realybej ji neigaus prasmes?

na siaip sunkokas klausimaas…tai vertink pagal jausmus!

o tai kur problema? ne su visais realybeje esanciais draugais bendrauji internete, ne su visais internautais realybeje Nekaltas. ir kas cia blogo? su kai kuriais zmonemis man visiskai uztenka paplepeti vien internete, ypac jei zinai kad realybeje gali net nebut apie ka sneketis Pavargęs. ir labai smagu, kai surandi bendraminciu su kuriais kalbi be jokiu apribojimu ir nevarzo joks amziaus skirtumas ar pan.

Vertinu teigiamai, nes nieks cia nedraugauja, pagrinde (nu dauguma tik riejasi ir keikiasi, bei nx siuntineja, bet ne taip vulgariai)
Cia tik draugiskas paplepejimas ir minciu pareiskimas del kuriu nereikia nesti jokios atsakomybesLiežuvis

Kaip suprasti, prisipažinsi mylinti vaikiną, nors gyvo jo niekada nepamatysi?

Tokia draugyste neturi ateities ir kam kankinti save

sunku atsakytiNežinau

as kalbu apie draugyste apskritai, o ne apie kazkokius moters ir vyro santykius, nes draugyste yra ne tik tarp ju.

Tada vertinu labai teigiamai Taip

TaipTaipTaip

Draugyste tai pasaka, o mes visi tos pasakos herojai…

Norėčiau ir aš buti šios pasakas herojum.Gyvenimas tai laimė per kančias. Tūsas

Draugyste inete visada vertinama teigiamai, kaip ir bet kuri kita draugyste. Tik niekaip nesuprantu, kodel ta virtuali draugyste neigaus jokios prasmes realybeje? Jei draugyste rimta - realybeje tikrai igaus prasme ir labai didele, taciau virtualiame pasaulyje greiciausia nutruks (nebera prasmes - persikele i kita lygi). Turesi vienu draugu daugiau. O per daug draugu tikrai nebuna.
Turiu pastebet, kad jei draugyste uzsimezga inete - relybeje ji buna dar stipresne. Tokie draugai/drauges daznai buna daug patikimesni, daug labiau pasitikintys nei patys geriausi draugai is realybes. Va susirgau as staiga. Labai smarkiai (atsikelti sunku ir nerekomenduojama). Pirmi zmones kurie aplanke - drauges su kuriomis susipazinom kazkadaise inete. Mete darbus ir pas mane. Atvaziave "realybes" draugai jau neturejo kuo padeti - visa reikalinga pagalba suteikta - parduotuves aplankytos, vaistines irgi, kate pamaitinta, issukuota ir laiminga, tyrimu rezultatai pas daktarus nuvezti.
Cia net svarstyt nereikia. Tiktai teigiamai turi vertinti.

tik blogai , kad pasakose buna blogu herojuCha cha

Ne

TeigiamaiŠypsena