Kaip svarbi vaikinui yra merginos figura? Kaip ziurite i apkunias merginas?

Kaip svarbi vaikinui yra merginos figura? Kaip ziurite i apkunias merginas?

…kaip svarbi vaikinui yra merginos figura?..kaip ziurite i apkunias merginas?

Na geriau vidutinis kuno sudejimas.Pavargęs

niu jeigu laabaaai apkūni, taj nelabaj gražu, bet jei keletas papildomų kilogramų, tai nieko baisaus!.. Mirkt Gėlė

Ash ne vaikinas bet pasakysiu savo nuomone Cha cha
Ir apkunios merginos gali tureti nebloga figura, nes pas jas buna didesne krutine ir platesni klubai, o pilvuko stovis priklauso nuo to, ar jos rupinasi savo figura, ar jos apsileidusios Mirkt

Nu man tai apkunios merginos nelabai prie sirdiesNekaltas

Koks izvalgumas.

Siaip, kaip sako lietuviu ismintis, del skonio nesigincyjama, bet pvz as esu apkuni, bet nuo to draugu ir vaikinu burys nesumazejo…

Skirtiniems vaikinu "tipams" vis kitaip atrodo… Vieniems mergina yra tik sexo irankis i kurio ishvaizda jis nekreipia demesio kitiems kaip eilinis zhmogus i kurio ishvaizda jis taip pat nekreipia demesio tretiems dar kitaip… Na shiaip shiuo klausimu yra labai daug nuomoniu… Asmenishkai manes + keleta kilogramu visai nemaishytu…Mirkt

as pati esu apkuni. ir kazkajp dejaw ant kitu Taip wat… Liežuvis Flirtas

Mergina turi buti ne kaip pagalys ir ne kaip sesiu duru spinta,tada viskas gerai.

Jetau, man tada nepasiseke Cha cha

Kas nepasiseke?

Ash save priskirciau paryshkintam varijantui Drovus

Cha cha kad ji tipo pagalys? Nekaltas

Atsiprasau jai izeidziau,turejau gavoj jau labai pagali.
Pavargęs

niu va kad as ir ne balerinos formu…niu ir demesiu nesiskundziu ŽvaigždėLaimingas
o paneles kai degtukai niu man negrazhu…nei shiknos nei krutines Veee Cha cha
nors aisq skonio reijkalas Taip

Taip Taip Taip kaip sakoma gero zmogaus turi buti daug,del to apsileidimo tai nesutinku nes nekiekvienas gali tureti ta dailu kuna,gali kaip tik nori sportuot o naudos nebus,ir jau geriau laaaabai apkuni mergina(o kai kurios man jos labaj grazios) negu kad ji butu visaip ignoruojama,po to pradedu naudot visokias dietas… na ir zinot paskui ivairios ligos

…na, jeigu ne kiekvienas gali
idomu, kodel koncentracijos stovyklose nebuvo nei vieno apkunaus? Nekaltas ??

Nu tu cia ir palyginai
Ignoruoju