Kaip svarbi vaikinui yra merginos figura? Kaip ziurite i apkunias merginas?
…kaip svarbi vaikinui yra merginos figura?..kaip ziurite i apkunias merginas?
Na geriau vidutinis kuno sudejimas.
niu jeigu laabaaai apkūni, taj nelabaj gražu, bet jei keletas papildomų kilogramų, tai nieko baisaus!..
Ash ne vaikinas bet pasakysiu savo nuomone
Ir apkunios merginos gali tureti nebloga figura, nes pas jas buna didesne krutine ir platesni klubai, o pilvuko stovis priklauso nuo to, ar jos rupinasi savo figura, ar jos apsileidusios
Nu man tai apkunios merginos nelabai prie sirdies
Koks izvalgumas.
Siaip, kaip sako lietuviu ismintis, del skonio nesigincyjama, bet pvz as esu apkuni, bet nuo to draugu ir vaikinu burys nesumazejo…
Skirtiniems vaikinu "tipams" vis kitaip atrodo… Vieniems mergina yra tik sexo irankis i kurio ishvaizda jis nekreipia demesio kitiems kaip eilinis zhmogus i kurio ishvaizda jis taip pat nekreipia demesio tretiems dar kitaip… Na shiaip shiuo klausimu yra labai daug nuomoniu… Asmenishkai manes + keleta kilogramu visai nemaishytu…
as pati esu apkuni. ir kazkajp dejaw ant kitu wat…
Mergina turi buti ne kaip pagalys ir ne kaip sesiu duru spinta,tada viskas gerai.
Jetau, man tada nepasiseke
Kas nepasiseke?
PABO rašė:
Saldi Citrina rašė:
PABO rašė:
Mergina turi buti ne kaip pagalys ir ne kaip sesiu duru spinta,tada viskas gerai.Jetau, man tada nepasiseke
Kas nepasiseke?
Ash save priskirciau paryshkintam varijantui
PABO rašė:
Saldi Citrina rašė:
PABO rašė:
Mergina turi buti ne kaip pagalys ir ne kaip sesiu duru spinta,tada viskas gerai.Jetau, man tada nepasiseke
Kas nepasiseke?
kad ji tipo pagalys?
Saldi Citrina rašė:
PABO rašė:
Saldi Citrina rašė:
PABO rašė:
Kas nepasiseke?
Ash save priskirciau paryshkintam varijantui
Atsiprasau jai izeidziau,turejau gavoj jau labai pagali.
niu va kad as ir ne balerinos formu…niu ir demesiu nesiskundziu
o paneles kai degtukai niu man negrazhu…nei shiknos nei krutines
nors aisq skonio reijkalas
Pumka rašė:
Saldi Citrina rašė:
Ir apkunios merginos gali tureti nebloga figura, nes pas jas buna didesne krutine ir platesni klubai, o pilvuko stovis priklauso nuo to, ar jos rupinasi savo figura, ar jos apsileidusiosSiaip, kaip sako lietuviu ismintis, del skonio nesigincyjama, bet pvz as esu apkuni, bet nuo to draugu ir vaikinu burys nesumazejo…
kaip sakoma gero zmogaus turi buti daug,del to apsileidimo tai nesutinku nes nekiekvienas gali tureti ta dailu kuna,gali kaip tik nori sportuot o naudos nebus,ir jau geriau laaaabai apkuni mergina(o kai kurios man jos labaj grazios) negu kad ji butu visaip ignoruojama,po to pradedu naudot visokias dietas… na ir zinot paskui ivairios ligos
sankcija rašė:
Pumka rašė:
Saldi Citrina rašė:
Ir apkunios merginos gali tureti nebloga figura, nes pas jas buna didesne krutine ir platesni klubai, o pilvuko stovis priklauso nuo to, ar jos rupinasi savo figura, ar jos apsileidusiosSiaip, kaip sako lietuviu ismintis, del skonio nesigincyjama, bet pvz as esu apkuni, bet nuo to draugu ir vaikinu burys nesumazejo…
![]()
![]()
kaip sakoma gero zmogaus turi buti daug,del to apsileidimo tai nesutinku nes nekiekvienas gali tureti ta dailu kuna,gali kaip tik nori sportuot o naudos nebus,ir jau geriau laaaabai apkuni mergina(o kai kurios man jos labaj grazios) negu kad ji butu visaip ignoruojama,po to pradedu naudot visokias dietas… na ir zinot paskui ivairios ligos
…na, jeigu ne kiekvienas gali
idomu, kodel koncentracijos stovyklose nebuvo nei vieno apkunaus? ??
doubtful rašė:
sankcija rašė:
Pumka rašė:
Saldi Citrina rašė:
![]()
![]()
…na, jeigu ne kiekvienas gali
idomu, kodel koncentracijos stovyklose nebuvo nei vieno apkunaus???
Nu tu cia ir palyginai