Kaip suzinoti mago security code?
Istorija tokia. Turim vw passat ir philips kazkokia magnetola(radio su kasete). buvo keistas akumas, ko pasekoje, ijungus magnetola reikalaujamas security code. dokumentų aišku jokių nėra, o tėvukas nori pūko važinėdamas klausyti
kas susidūręs, prašom pagelbėti
Tu nurasyk nuo mago visus duomenis, pavadinima tikslu, serijini numeri tikslu sus visais tarpais ir atsiusk man i privata. Pabandysiu pagelbet… Jau nepirma maga iskodavau, nes parvarius masina is vokieciu, dazniausiai nebuna kodu uzrasytu. Zinoma, ne visi pavyksta iskoduot.
pamegink dar isimt maga ir apziureti ji,gal rasi ant paties mago uzrasyta koda.man taip buvo su bmw,sone graziai priklijuotas lapukas ir uzrasytas kodas.
na turejau kasetnika pirkat kartu su masina, savininkas sake uzkoduotas, o kodas pasirodo buvo ant pacio mago
ačiū gerbiamieji, bandysiu lupt
Tai laukiam laukiam.
Tik idomu ar dar ten liko bandymu ivest ta koda, nes ju buna 10. Gali prireikt kokiu triju…
man atkodovo uz 20 litu, nusirase duomenis nuo mago,nuejo,ateino po 5 minuciu su kodu. Jei kam reikia duosiu kontaktus,veiksmas kaune
taigi viskas cia su pc programom padaroma netingekit patys pagooglint ir nereix moket po 50lt