Kaip suzaveti mergina per pirma pasimatyma
Merginos kaip turetu elgtis vaikinas per pirma pasimatyma kad bent kiek kristu jums i aki.
neikyret ir taktiskai elgtis
Dar vienas…
Naudokis paieska
na nepradek!
nebuk jau toks piktas
tiesiog būk savimi.juk visą laiką kažkuo apsimetinėti negalėsi
Nu parodik savo porsha mobilo koki 7650 manau patik7i ]==]]]
neateik…
cia irgi neblogai…
puokste geliu
gaivus burnos kvapas
nuosirdi sypsena
…o visa kuta priklauso nuo charakterio Tavo… jei man vaikino budas nepatiks, tai ir jokios geles nepades, ir niekas nepades…
turi jau viena tai ir dziaukis…
RoKute rašė:
puokste geliu
gaivus burnos kvapas
nuosirdi sypsena
…o visa kuta priklauso nuo charakterio Tavo… jei man vaikino budas nepatiks, tai ir jokios geles nepades, ir niekas nepades…![]()
Kazkaip man siek tiek , kai vaikinas apsimetineja tokiu, kokiu nera. Bando is saves islauzti geriausia paciausia vaikinuka per visus 100 metu. Svarbiausia buti nuosirdziu, o ne bandyti papirkti pana.
pap.isk gerai
būk savim! jei nepatiksi reiškia ne Tau skirta mergiotė
o jei versies per galvą ir bandysi vaidint supermeną tai gali apsilažalint. Būk savim ir taškas! Sėkmės!
daryk bet ka visteik issiskirsit anksciau ar veliau
tai viska gali ir megaukis
Daivoshka rašė:
tiesiog būk savimi.juk visą laiką kažkuo apsimetinėti negalėsi
joo joo, jum tik “būk savim, būk savim”, o kur pagraibykime mažules …
elkis naturaliai, nevaidink kazko tokio… sekmes!
Yra daug ivairiu budu, tik duosiu patarima, yra toks posakis, vadovaukis juo:
“Niekada neturesi antros progos padaryti gera pirma ispudi”
Skamba senamadiskai bet jeigu galimybes leidzia (jei ne i kina pvz einat) padovanok jai geliu patikrinta!
Antras rimtas patarimas - jei mergina megsta kalbeti isklausyk ja kad ir kaip butu sunku (ne jei nori jos ) daugelis merginu troksta butu isklausytos protingo zmogaus,siuo atveju taves
Ir be abejo ,parodyk kad myli ne tik kitus bet ir save,saikingi savimylos siais laikais vertinami
sekmes