Kaip sutariat su broliais(sesem)???

Kaip sutariat su broliais(sesem)???

As vat turiu sese. Ji uz mane vyresne 5 metais. Ir mes amzinai riejames. Nu, buna isimciu kai abi bunam laaabai geros nuotaikos. Tada tai ir pasisnekam kaip zmones. O taip tai rekiam visa gerkle viena ant kitos.
O kaip jus sutariat su broliais ar sesem???

as su braliu geraj sutariu (tusinames kartu ir pan.) jis uz mane 3 metais vyresnis Aš nekaltas
o su sese, nu nzn nzn, nevirskinu as jos, islepinta tevo , tai duodu i kaulus( o po to nuo mamos i kaulus gaunu ) Cha cha Cha cha Cha cha siaip ji uz mane 5 metais jaunesne Cha cha
P.S> i kualus duodu svelniai Aš nekaltas

mano brolis 6.5 metu jaunesnis, tai kai lenda i aki, tai gauna grazos, siaip tai jis labai slykstus gavosi tai nervuoja mane, bet kai gauna biski tai pazliumbia ir apsiramina, kaip silkinis pasidaro Mirkt

Mano sese uz mane 8m vyresne, o brolis 7. tai kai jie gyveno kartu budavo daug daug barniu… juk as mazge buvau juos skusdavau daznai. hm o dabar kai brolio apie 1,5m nemaciusi,tai tikrai kai internete kalbam tai nesipykstam. o sese atskirai irgi gyvena, tai kai nueinu i svecius barniu nebunaMirkt palauk veliau ir pas tave viskas issispres.

labaj gerai, su sese visada kartu tusinames ir t. t., bet aisku, kartais ir susipyxtam…Liūdna amziaus skirtumas - 1 metaj ir 1.5 menŠypsena ji jaunesneŠypsena

As turiu broli dviem su puse viresni, kartais gerai sutariam, okartais tai vos nesimusamNustebęs

oj nekajp Piktas turiu 5metajs jawnesni broli Piktas nekenchiu joPiktas

mano sese irgi 5 metais vyresne,kartai uznervina,bet siaip tai neblogai sutariam…

Turiu 3 metais vyresni broli… Sutariam gerai, nesuprantu tu zmoniu kruie riejasi su savo broliais/seserim Aš nekaltas

Kaip pvz. as galiu nesipykt su savo sese, jeigu ji elgiasi kaip mazvaike. Del visko suvercia kalte man, reguliuoja mano gyvenima, ir beveik del visko skundzia mane tevam! Jeigu tavo brolis taip elgtusi, tu su juo gerai sutartum?!

turiu broli pusantru metu jaunesni… tai riejames kaip reikiant… arba visai nesisnekam…zodziu nuo krastutinumo prie krastutinumo… :I

niekada nesipyxtam… nors ir jinai 11 metu uz mane vyresne susisnekam visose srityse Šypsena ji man net gal brangesne uz tevus…

Tai cia todel kad tarp jusu didelis skirtumas, o tavo sese-jau suauges ir protingas zmogus. Ko nepasakysi apie mano debile sese.

nu tai cia jau tavo problema Cha chaCha chaCha chaCha cha

na siaip jo Šypsena gal tiesiog, kad atsirado bendru interesu Šypsena uzdaryk sawo sese i narveli ir palauk kol uzaugs Cha cha

Gera mintis Cha cha TaipTaipTaipTaipTaip

Taip isheina, kad jai 20, o tau 15, ar ne??? Tiesiog shiuo metu turbut jusu pomegiai truputeli skiriasi, o po kokiu poros meteliu busit geriausios drauges Mirkt
Mano vienas broliukas uz mane vyresnis 5 metais, kitas- 7… Apakęs Sutariu laaaaaaabai gerai Gerai Jau matau, kas desis kai man 18 sueis Šypsena Tusinsimes kartu ir mama pretenziju netures TaipCha cha

aj turiu sese 4 m jaunesne… tai ji kazkokia wyresne man atrodo ish bendrawimo, sutariam todel normaliai… kartais tai pjaunames ziauriai, bet shiaip norma dar…Mirkt

profesore - vsika zinai, saunuole GeraiGeraiGerai