Kaip sutariat su auklėtoja?
Nu žodžiu įdomu pasidarė, ar aš vienas 5m su ta pačia auklėtoja riejaus…visi jos nemėdom…o daba kitą turim …šiaip pažįstam kaip mokyoją, ti nebloga buvo…neaišku, kaip auklėtoja bus…
O jūs pyxtatės su savo auklėtoja? Kiek metų jau turit garbės būti jos auklėtiniais? a?..
Ciki sutariu, jau antrus metus Su buvusiom aukletojom irgi labai gerai sutariau ir dabar sutariu
labai gerai. musu aukletoja ishvis savas zhmogus yra.
per 11 moxlo metu turejau 8 aukletojas Ir su visom sutariau gana gerai.
XuJovai…su dabartine…nafik……isgerkim uz tai kad maziau tokiu auklybu bootu kaip mano…
oki keliu uzh tai alaus bonke
p.s. seniau su sawo aukletoja pjaudawausi wisuomet…wyresnese klasese pradejau teigiamai i ja zhiuret
oj liapai gelai… su ja gyvenu jau trecius metus…
shiais, 10tais moxlo metais, turim jau trechia aukletoja… (aishq neskaitant pradiniu klasiu)…
nzn kokias ishvadas daryti… ar musu klase nepakenchiama, ar aukletojos nemoka susitvarkyti…
na mano aukletoja labai gera su ja galima apie ka nori kalbet, ka nori pasakyt(net ir apie tusus).sutariam tiesiog puikiai.o su ja jau treti metai eina.
dabar jau labai gerai sutariam
sutariam puikiai
puikiai Siuolaikiskas ji zmogus ir labai malonus, nors manau kaip visiems kartais "uzplaukia juodi debesys"
Sutariu su aukletoja gerai,nes ji man nedesto ir mes vienas kita labai retai matome
liabaij gerai sutariu su aukletoja,nes seip labai faina ji
shiais metais gavom nauja aukletoja
shiaip man ji visai
ot…
pareiginga tokia, bet nieko…nors jausim kad turim aukletoja
geras zmogus buvo. per turistini papjoviau. miegot liepe puse tryju nakties eit. ankstoka pamojimu. sunervino.
seip esu naujas pakankamai, todel tik antri metai… nors seip nebaisiai man su ja sekas sutart, ji megsta sarkastishkas uzmuonias, o mani tai nervina… kadangi 11 klasej galima buwo rinktis tai gawos taip akd ji man nebedesto, o tik yra aukletoja… na tikiuosi susitwarkysiu santykius…
su auklėtoja sutariu puikiai.ji labai nuostabus žmogus.ir pašnekėt galima,ir padaryt kokių "zbitkų" padeda
siaip tai sutariu labai gerai tik kad ji labai griezta begimo is pamoku atzvilgiu,cia jau prasciau.