Kaip sustiprinti nagus ir plaukus?

Kaip sustiprinti nagus ir plaukus?

Nu va… Norejau visu paklausti… laikiausi dietos…numeciau 35kg. Na ir… siandien nueinu i kirpykla ( kirpeja pazystama, kaimyne) ir sako kirpeja: kad pries numetant svori mano plaukai buvo stambus, na stori t.t. o dabar laaaaabai suplonejo…toki pasidare …nu nzn kaip pasakyti Pavargęs ir sake viskas tipo del svorio numetimo… o gal cia beda tame, kad plaukus kiekviena diena zeliuoju ? Nekaltastai va…gal galite pasakyti, kaip atstatyti plaukus, kad butu normalus kaip anksciau ? gal kokius vitaminus gerti ar ka ? jai galit parekomenduokit ?! Aciu Drovus

jau senai yra siuolaikiskesniu priemoniu nei zibalas. o del plauku, tai yra labai gera firmos “kiaune” plauku prieziurai skirtu preparatu, tik jie brangus Nekaltas .

O nuo sio lako kartais nepradejo nagas geltonuoti ?

As tai vakar nusirkau vitaminu Grazvita, atrodo taip vadinasi, tiksliai nepamenu.Ziuresim, ar pades, nes labai jau reiktu pabalbos tiek nagam, tiek plaukam Taip

Is savos patirties sakau, kad homeopatiniai vitaminai plaukams, nagams, odai bei visam organizmui yra patys geriausi ir maziausiai kenkiantys organizmui. Teko isbandyti “Flora Plius”, “Svaria oda” bei “Dermavita”. tIKRAI NENUSIVYLIAU. Plaukai nustojo slinkti, nagai sustiprejo, o oda pastebimai tapo skaistesne. Rekomenduoju Gerai

is pradziu,sveika paolla,seniai matyta bangoje Šypsenabeje ta pacia priemone naudoju ir as Šypsenair esu labai labai patenkinta Šypsenanaguciai kaip pas tingre,tikrai susitiprino!

labas,rekomenduosiu tau viena nerealia piremone…aisku,kainuoja truputi…apie ja,beje,isgirdau is bangos.Tai vitaminai VIVISCAL…lietuvoje yra tik vokieciu vaistinese,ir tai,turbut teks uzsakyti…kaina apie 150lt per menesi…plaukai sustipreja,auga 3 kartus greiciau…yra ir balzamas…30lt…ji geriausia palikti per nakti…zinai,as plaukus dazau…bet kai naudojau siuos vitaminus,ir balzama,net per viena nakti pastebejau,kad saknys tamsesnes Apakęs reiskia,jie veikia…gaila,netasimenu niko,paneles,kuri man juos rekomdavo,esu jai dekinga…kainuoja nemazai,bet tikrai padeda…dabar tik girdziu komplimentus del savo plauku…pabandyk,tai tikrai pades.

Siaip plauku storu neturejau pries plaunant itrindavau plaukus tarkuotu svogunu biski atsigavo, vasara sirgau laimos ir erkiniu ensifalitu po ligos baisu pasidre plykti pradejau PADEKIT!!!

eit kauti svogunu arba kito darbo dirbti su svogunais…