kaip susireguliuot monitara?
naujas lg flatron 795 ft plius kai susireguliuoja desktopas atdrodo viskas normalaia, bet kai pasileidziu koki geima tai liek juodas remelis,nu geimaas tarsi iremintas? ka daryt patarkit…
aciu
pabandyk zaidime pakeist rezoliucija i mazesne nu tipo pvz is 800x600 i 640X480 ar kokia ten skaiciu dabr tiksliai neatsimenu turetu padet
gal neinstaliavai tinkamu aizdo kortos ir/arba monitoriaus draiveriu. Pvz. gal windoze atrado ir viena ir kita, taciau draiverius reik vistiek instaliuot is kompakto. Arba pabandyk atsisiust is gamintojo saito. Jeigu nepvyks, paimk kelias stukas litu, nusipirk kur nors 11,5mm "Colt 1911" isidek kelis sovinius, uztaiskyk, atlauzk gaiduka, prisidek prie smilkinio, issauk. Turetu padeti. Jeigu ir tai nepades, isbandyk granata. Arba isvis nusipirk nauja kompa.
Monitara tai gera nupirkai. Man tai tikrai gerewsias produktas dabar is 17 coliu.
Nusistatyt - tai monitaras turi atminty kiekvienai rezoliucijai
todel viena karta nusistates tai rezoliucijas tinkama vaizdo dydi (per monitaro parametrus - ant jo knopkes) ji isliks visam laikui. (beveik. jei pakeisi vidiashke, gal prireiks nustatynet vel).
tam modeli LG man knopkes sensorines patinka. tokia geleziukai issikise, kurie nesispaudzia - ant silumos reaguoja ;D pabandyk kokiu kitu daiktu (ne pirstu) paspaust - neiseis.
ir dar, kartu su mano atsakymu ir klausymas.
Turiu Compaq S900 19’’ monitara. (pries ~2 metus 2 kLt kainavo)
Jame viskas baisiai "uzmuilinta" yra. Kai sedziu ilgai ir su akiniais - priprantu ir viskas ore. Bet po sedejimo prie merginos kompo (pirkdamas jau galvojau apie vaizdo kokybe o ne tik apie dydi ir nupirkau LG 795FT - vienzo ta pati kaip ir temos autorius) ir atsisedes prie savo kompo vos matau ka 1024x768 rezoliucijoj. Tai 19’’ monitarui tikrai permenka rezoliucija. LG 17’’ Leidziu 1280x1024 - ir matau kuo puikiausiai.
P.S. isbandzew keliasdesimt videokortu - ir brangiu modeliu ATI, Gigabyte, Asus ir daugeli kitu. Nebezinau ka veikt… Ar galima ka nors padaryt?..
Blin rašė:
Jame viskas baisiai "uzmuilinta" yra. Kai sedziu ilgai ir su akiniais - ================================
gal pas tave muar’as blogai suregulioutas?
Jo, bandyk rezoliucija pakeisti. pas mane ant mazos rezoliucijos is viso vaizdas pasislinkes i 1 puse, o kai nustatau zaidimo rezoliucija i aukstesne - viskas OK.
nudazyk zaliai ir ismesk pro langa!!!
Du
stovi ir vistiek gegute…Hmmm…