Magii negrazu ish tavo puses… Juk nesenei buvo tema apie 12-mecius… Prisimeni…?? Nu tai va ten beveik vienbalsiai nusprendem kad tai yra naturalu jei ir 12-meciai ieshko draugo ar drauges… Taip kad galetum ir atsiprashyt jos… Ash neprashau bet ish tavo puses tada butu labai grazu ir draugishka…
mielas illegal o ar buvo pamineta mano zodziuose, kad metuose esme??? uzaugti tai nereiskia metu skaicius pase…bet paprasciausios isvados is tokio klausimo__> seka nesubrendimas…as nesakau kad as subrendus…bet is kur tokie absurdiskai klausimai…tarytum tai zaisliukas…
Atsiprasau, bet augti naturalus dalykas ir nereik rekauti kad tu jau uzaugus …augama iki pat mirties…tik ta augima kiekvienas supranta kitaip… anyway sawo jau pasakiau…atciprasau ka smane ne taip supratote…
sakai ieskai vaikino o mane palikai? atsimeni kai draugavom dar m-1 chate? atvirukais siuntinejomes! o mano pusbrolis sceary pripasakojo nesamoniu ir patikejai!!!
Kas iesko tas randa.
Siaip paprasciau ir buti negali. Nueini i koki tusa pamatai vienisa vaikinuka, pasiulai pasisokti, pabandai pasibuciuoti, o po to jau ziurekis, galit ir kur nors nueiti vieni du…
Taigi paprasta.
P.S. jei nieko neisejo vadinasi tu jam nepatinki