Kaip susikuria seimos?
Papasakokit, (jei negaila), kaip susikure jusu seima? Kaip susipazinot, pradejot draugaut, pasipirsot, suvoket kad tai tas tikrasis/oji?
Bent trumpai.
Manau, turetu buti malonu prisiminti pradziu pradzia
klubas-begimas i autobusa-laiskai-kraustymasis-suo-…daugiau kol kas nieko
tusas-pazintis-issiskyrimas-suradimas-draugavimas-issiskyrimas-vel draugavimas-"praspyrimas"-greitas pasipirsimas-gyvenimas kartu-vedybos-vaikas-super
tikrai super
net skaityt gera
o mano tai jau negera…?
nia…?
Hm…kurias sheimos…is meiles, is reikalo ir is ishskaiciavimo Mano buvo antras variantas
reikalas gavosi super, visa kita…nieko gero
tindiriuska rašė:
tusas-pazintis-issiskyrimas-suradimas-draugavimas-issiskyrimas-vel draugavimas-"praspyrimas"-greitas pasipirsimas-gyvenimas kartu-vedybos-vaikas-super
Grazu, kad man taip…Nors itariu daug iskesti teko kol tapai laiminga…
Susipažinimas
- trumpa paviršutiniška daraugystė (~0,5 metų)
- išsiskyrimas
- po 3 metų pertraukos santykių atnaujinimas
- rimta draugystė ir
- gyvenimas kartu (2 metai išbandymų)
- vedybos
- vaiko gimimas
- rūpesčiai, rūpesčiai, rūpesčiai, o tarp jų
…
O aš buvau susižadėjus su kitu… Bet pas draugę (buvo kompanija) sutikau savo dabartinį vyrą ir supratau (tą pačią minutę), kad tai jis. Nežinau kaip tai įmanoma.
Sužadėtuves nutraukiau iš kart grįžusi iš draugės, nors ir mano nusižiūrėtas vaikinas buvo … su panele.
Naktį jis man paskambino, pasakė, kad palydėjo savo panelę su visam ir nori su manim pakalbėti apie mus. Ir dar paklausė kur aš visą laiką buvau…
Nuo tos dienos mes visada kartu. Jis po darbo ateidavo pas mane ir sėdėdavo iki 3 val. ryto. Kiekvieną dieną. mano mama pasakė: tu vaike, nesikamuok, o gulk ir miegok ant kampo.
Nu vyras ir liko… pareiškimus nunešėm po mėnesio.
Dabar kartu jau 7 metai.
Kartu į darbą (mes nenorim dirbti atskirai, tai įkūrėm savo bendrą verslą), kartu į parduotuvę, kartu beveik visur…
Va taip ir susikuria šeimos…
sandra3x - tavo aprašyta pažintis ir jos
pasekmė - kuo puikiausias pavyzdys, kad šeimos nesusikuria pačios, o jas reikia kurti. Ir ryžtingai imti viską į savo rankas, jei visa širdim pajauti sutikusi savo žmogų. Ypač
. Nelaukti, kada kas jas pastebės, užkalbins, pakvies t.t. Taip galima ilgai nesulaukti…
susipykau su savo pana ir ant keršto pradėjau draugauti su kita
…laikas bėgo ir mūsų santykiuse atasirado
kuri davė jau 11 metų bendrą gyvenimą ir mylimus vaikus.
p.s. jei nori tikro jausmo , neieškok jo …paprasčiausiai bendrauk ir laikas bus tavo virtualusdraugas , kuris tikrai nepamirš tau parodyti tikros meilės
sveikos stiprios neliesos moteriskes pageidautina medikes suradimas po to vaikas X 4 lygu karsta meile
sandra3x rašė:
O aš buvau susižadėjus su kitu… Bet pas draugę (buvo kompanija) sutikau savo dabartinį vyrą ir supratau (tą pačią minutę), kad tai jis. Nežinau kaip tai įmanoma.Sužadėtuves nutraukiau iš kart grįžusi iš draugės, nors ir mano nusižiūrėtas vaikinas buvo … su panele.
Naktį jis man paskambino, pasakė, kad palydėjo savo panelę su visam ir nori su manim pakalbėti apie mus. Ir dar paklausė kur aš visą laiką buvau…Nuo tos dienos mes visada kartu. Jis po darbo ateidavo pas mane ir sėdėdavo iki 3 val. ryto. Kiekvieną dieną. mano mama pasakė: tu vaike, nesikamuok, o gulk ir miegok ant kampo.
Nu vyras ir liko… pareiškimus nunešėm po mėnesio.
Dabar kartu jau 7 metai.Kartu į darbą (mes nenorim dirbti atskirai, tai įkūrėm savo bendrą verslą), kartu į parduotuvę, kartu beveik visur…
Va taip ir susikuria šeimos…
Nezinau, nepajuntu ne vienam kad cia tas, tikrasis, vis ziuriu jiems i akis ir bandau iziureti kazoki zenkla, kazka kas parodytu jog su juo man lemta visa gyvenima praleisti… Kaip tai suprasti, ka tauomet pajunti? O ka daryti jei paleidau ta tikraji zmogu?
crown rašė:
sandra3x -tavo aprašyta pažintis ir jos
pasekmė - kuo puikiausias pavyzdys, kad šeimos nesusikuria pačios, o jas reikia kurti. Ir ryžtingai imti viską į savo rankas, jei visa širdim pajauti sutikusi savo žmogų. Ypač
. Nelaukti, kada kas jas pastebės, užkalbins, pakvies t.t. Taip galima ilgai nesulaukti…
Žinai, Crown, viskas truputį ne taip…
Aš turėjau sužadėtinį, o mano vyras turėjo panelę. Mes tame vakarėlyje beveik nebendravom. Jokių susimirksėjimų ar ženklų nebuvo. Jis man buvo "mano svajonių vaikinas, bet … užimtas". Aš tik supratau, kad sužadėtinio nemyliu, jei tokios mintys. Ir jam pranešiau telefonu. Mano vyras irgi garbingai palydėjo savo panelę namo. Ir tik tada paskambino…
Žinai, aš apskirtai buvai labai senoviška pana: draugauju tik su vienu, ir tik rimtai, jokių dovanų neimu, kavinėse moku pati, jei vaikinas turi panelę - šventa… porų neskiriu. O draugės vaikinai - kaip broliai.
Tikrai, ne šiuolaikinė aš ir nemoku tų visų " žmona - ne siena", ar "iš vaikino man reikia pinigų"…
Gal kam ir durnai atrodys - kalbu kaip kokia susikausčius, bet gi aš ir nesakau, kad neturiu pričiūdų ar vinių. Sočiai…
Bendri mokslai - Keistas pavydas dar nedraugavus…
Bandymas suprasti kodel
Vaikshchiojimas ratais - tusas, kuriame jis netychia suzhaloja man ranka Atsiprashinejimai, shokoladai, draugystes pradzhia
Ishsiskyrimas - susitaikymas - ishsiskyrimas - susitaikymas - ir dar karteli, ir dar… Nebeprisimenam kiek kartu skyremes, bet visuomet likdavo jausmas, kad kazhkas atsitiks tokio ir vel busim kartu
Asharos, pykchiai, tevu prieshishkumas
Primoji naktis - ishbandymas atstumu - bandymas skirtis - ir vel kartu…
Dabar jau 2 metukai kai nebesiskiriam, metai kai gyvenam kartu ir… vienas menesiukas iki vestuviu
Verta ieshkoti, bet kai jau suradai, tai nieku gyvu nebepaleisk
Geisha rašė:
Nezinau, nepajuntu ne vienam kad cia tas, tikrasis, vis ziuriu jiems i akis ir bandau iziureti kazoki zenkla, kazka kas parodytu jog su juo man lemta visa gyvenima praleisti… Kaip tai suprasti, ka tauomet pajunti? O ka daryti jei paleidau ta tikraji zmogu?
[/quote]
Tu žinai iki susitikimo su savo vyru galvojau tą patį: gal jis eina kita kelio puse, o gal aš jo nepažinau…
Tikrai tavo klausimas aktualus visiems žmonėms, bet jo sprendimo aš nežinau - paprastai visi mano norai išsipildo kažkaip savaime tarsi.
Bet aš tikiu, kad jie išsipildys, o tai nėra lengva kartais.
Beje, suprantu, kad ne visi randa savo puselę. O kodėl nežinau… Gal ne visi tiki, kad ji egzistuoja. Tai panašu į pasaką su "princu ant balto žirgo" - aš ja tikėjau.
Astrologė sakė, kad kiekvienas turi savo idealaus partnerio vaizdinį ir apie jį svajoja. Lygiai toks žmogus egzistuoja, bet susitinka ne visi.
Linkiu, kad tu sutiktum. Beje, šiandien kris daug žvaigždžių - sugalvok, kad jį sutiktum.
Pa mane buvo gandro ir gerves istorija - tai vienas su gerais norais, tai kitas - daug lakstymo paskui kita, daug aistros, meiles, gincu ir panasiai.Po 5 metu viskas naturaliai issiseme, ne abu ziurejom i tuos pacius skirtingai.Bet nepaisant visko, tame laike viskas buvo pakankamai grazu,pasiliko ir visokiu geru prisiminimu ir du vaikai.
O dabar man atrodo, kad labai daug reikia ideti, kad seima butu tikra,
pilnaverte, jauki ir panasiai.Abu turi stengtis ir tai neturi tapti kokiu nors aukojimusi is kurios nors puses, be to neturi buti itamposir kitu nesamoniu.Dabar jau 5 metai, kaip gyvenu ir nesigincyju - tai yra toks kaifas.Dziaugiuosi uz tuos zmones, kurie laimingai gyvena savo seimose.
Labai graziai cia snekat
Manau, nereikia nieko ieskoti. Kazkas tiesiog pasirodo tavo gyvenime. Sekmes visoms ir visiems.