Kaip suprasti, ar tikrai jau VISKAS???
Situacija, toookia, kad sunku ja perteikti… nu zodziu… Bendravimas truko pusantru metu, is kuriu puse puse buvo patys nuostabiausi. nesakau kad like puse buvo blogi… bet po truputeli prasidejo nesamones… kaip dabar jis sako, per ta laika viskas dejosi dejosi, ir dabar sprogo!!!zinau tiek kad zmogui yra tikrai nemenka depresuxa! jeigu jo pamastymai-taip jauciuos, lyg buciau nugyvenes gyvenima-,-nebematau nieko i prieki-. prasidejo pasvarstymai, kad gal reiketu mesti darba… nors zino kad to nepadarys. nes dar bas jam gyvenime pirmoj vietoj… turi laaaabai mylima darba! bet kokia busena turetu buti, jei svarstoma, gal nebedirbt… nu ta prasme pasakoju, kad suvoktumete kokia zmoguas busena… nu prie esmes. uzvakar turejau pati slyksiciausia vakara savo gyvenime… tiesa dar pamirsau pamineti, kad dabar jis be perstojo geria. kaip suprantu, taip malsina savo depresine nuotaika
nu ir ta nelemta diena, vakare as atejau pas ji… maciau kad zmogus uzsinerses… siaip ne taip priverciau ji kalbeti, nes zinojau kad be to nieko nebus… ir isgirdau tokiu dalyku, kokiu net susapnavusi nebuciau! jis kaip tik beisgalejo, zemino saipesi ir izeidinejo mane!!! sunku butu papasakot! bet taip dar reikia sugebet, buti toookiu
. jis viska bent kokia 100 kartu maziausiai perdejo! ta prasme apie tai ka as dariau bloai ir t.t. trumpai tariant isdejo mane i suns dienas… kai viska isdejo, iskart uzmigo. nu ka as po tokiu dalyku isikvieciau taxi, ir pradejau rengtis vaziuot namo.(turejau jo buto raktus, buvo pats padares, ir ma padaves). ir jis isejo is kambario, kai as iseidinejau i laiptine. o jis taip nustebes sako man: kas cia tave dabar isvare??? as tik pasakiau-as taip supratau! ir matyt suveike, kazkoks jo ego… susinervino ir sako, gerai jei vaidini, tai viadink iki galo, atiduok man raktus!(nuo jo buto), as taip ramiai, nusegiau ta rakta, ir isejau!!! aisku buvau netiesioginej komoj, po tokio jo elgesio… ant rytojaus atsikeliau, viska permasciau, ir nusiunciau jam zinute-eik tu na…-. aisku paskutiniame zodyje parasiau visas raides. kazkaip keistai nustebai, kad jis manes nepasiunte atgal… nes pagal vakaryksti poklabi, tikrai turejo tai padaryti… nu zodziu musu bendravimas taip ir baigesi… bet! jis dirba kartu su mano drauges vyru. ir ta diena jie buvo susitike. tai tas drauges vyras klausia jo: tai ko tu ja isvarei vidury nakties?(as nakti isvaziavau pas ta drauge). o jis atsake- as jos nevariau ji pati isvaziavo, ir pasake, jam, kad vat siandien ji dar mane ir na… pasiunte! keista, nes as tikejausi, kad jis pasakys, kad uzp… ji mane ir isvariau… nes po vakarykscio pokalbio, tik tokio sakinio galejau tiketis
as taip ji pasiunciau pirma karta… bet su juo man yra buve ne ant tiek stipriai bet panasi siotuacija! ta prasme jis girtas man prisnekejo toookiu dalyku, nuo kuriu as negalejau atsipeiketi! o paskui ant rytojaus atsiprasinejo, ir [pirsiekinejo, kad neatsinema tiksliai visko… atsimena ta fakta, kad kalbejom, ir kad jis saukia, bet ka tiksliai sake, neatsimine! vat si vakara, jis nebuvo toks girtas kad nieko neatsimintu… bet velniai zino kelinta para geria, tai jau tiek ir tebereikia kai smegeneles apipiltos… tai sakau, as turiu tokia prielaida, kad gal jis ne viska prisimena!!! nu ir pagaliau klausimas! ar taip jau tikrai pabaiga musu bendravimo??? as tikrai buvau jam labai reikalinga! neperpasakosiu, bet jo elgesys irode tai ne karta! aisku ji davede vienokie ar kitokie dalykai! zmogus pavargo, uzsip…, ir pratruko!(nors labai ziaurioj formoj). ir kaip reikia gyventi toliau?! viskas, nusiteikti ir nebelaukti? nelaukti kol susiras? kol atsiprasys? viskas, pradeti gyventi savo gyvenima???nevengti vyru demesio, ir ju neatstumti??(visa ta laika buvau tik su juo)… koki kelia pasirinkti??? esu ziauriai iskaudinta, ir pazeminta! nors galiu drasiai pasakyti-myliu ji
. gyvenimas be jo, tas pats kas gyvenimas be nieko! sita meile nera akla, jei man niekas nerupetu, tai ir neklausciau cia jusu nuomones… prasau tikrai nuosirdziu patarimu! man ir taip be galo sunku… nemetykit kandziu repliku, man ir taip visko pakanka!!! esi stipri, bet iki tam tikru ribu
P.S. kitos mergos jis tikrai tikrai neturi. bent einamuoju momentu tai galiu pavirtinti 100%… kaip jus elgtumetes tokio situacijoj? bet man reikia praktisku patarimu, o ne teoriniu… galiu pasakyt tik viena, kad pati as jo tikrai neieskosiu… bet vat tas baisiausias klausimas, AR LAUKTI??? aciukas uz nuomones
pamirsau pridurti, kad jei laukti, tai reiktu laukti, gal koki menesi! zinant jo prncipus ir dabartine busena, manau sis laikas yra minimum, o gal netgi daugiau!!! aisku visada yra galimybe, kad ir visai jis manes nebiekos… lengviausia pasakyti-aisku kad nelauk! bet dar karteli sakau, jei butu viskas sitaip paprasta, ar tikrai neklausciau jusu!! aciu uz nuosirduma dar karteli
aš manau, kad girtas žmogus pasako, viską, ką iš tikro galvoja
taip, kartais zmones budami girti prikalba visko, nebutinai sako tiesa, nes kai paciam labai blogai nori padaryti viska, kad ir kitas taip jaustusi… vadinasi didelis egoistas… ishvadas daryti teks paciai
Pabaiga. Pati tikriausia. Sorry, gal ciniškai nuskambėjo. Bet visos tos depresūchos ir užgėrimai, pasiuntimai ir išvarymai vidury nakties… Nieko nebus.
kaip supratau - jis principingas, geria, o išgėręs ant tavęs šaukia ir visko prikalba Tai argi dar tau neaišku?
Ar sis zmogus, apie kuri pasakoji, yra tavo vaiko tevas? Paziurejau tavo ankstesnes temas, tai siek tiek susipainiojau. Ir cia papasakota istorija labai jau paini.
Keistas klausimas - ar laukti? ko laukti tu man pasakyk, kol jis atsipeikes?.. nors perskaiciau viska, bet vistiek nelabai supratau, pavyzdziui del ko jis tave pradejo izeidineti, juk tam turetu buti koks nors pagrindas, negi zmogus is niekur nieko pradetu taip elgtis… Sunku ka nors patarti, bet pati turetum suprasti, ar tikrai nori buti su tokiu zmogumi, kuris taip kalba, nesvarbu girtas ar ne girtas… Beja, ar bandei kalbetis del ko jis kelias dienas is eiles geria? As nezinau, bet is to ka perskaiciau, tai gal jis nori viska baigti, bet nedrista pasakyti, todel, gal ir vaikiskai nuskambes, is tos baimes geria… o tada drasos atsiranda kazka baisaus pasakyti, kad pati susiprotetum…
girtas zmogus ir iskaudina paprastai labiau nei blaivas…
ar istvertum dar kita toki karta? Bet siulyciau nelaukti, ir koki menesi neieskoti kito
.
galima pagalvot kad
po kelis ant kelio mėtosi
cia dabar, tipo, kaip tauta nubalsuos, taip ir darysi? tu geriau tuo klausimu i seima kreipkis, ar teisma konstitucini
bet vidury nakties isejau as, ne jis… ir konkreciai pasiunciau ji ant triju zodziu, irgi as. jis jei ir siunte mane, tai tarp eiluciu… nors galbut tavo nuomone, tai nieko nekeicia, aciu uz atviruma
matai, yra moteru, kurioms visi mieli
(nesakau, kad autore tokia
)
As pritariu sitai nuomonei, gal jis nedrista visko taip nutraukti, gal ir depresija kazkiek su tuo susijus ir kai igauna drasos issako viska… geriau duok jam laisve kuri laika ir nieko nedaryk, jei sakai kad ji myli, tai tikrai neleksi dabar iskelus galva paskui kiekvienas kelnes, laikas ir tavo draugas parodys kaip cia bus.
prie ko cia tauta nubalsuos??? argi negali zmogui buti idomi kitu nuomone? nesu as ant tiek leksta, ar durna, viska pati suprantu! bet kas is to, kad protas nepavaldus mano jausmams! jo jei galeciau, tikrai neatsisukciau i ta puse… bet!!! jei ima nerva, tai geriau, visai nereplikuokit!!! nejaugi neimanoma, nors karteli kabendrauti sraugiskai, be sarkazmo!?
jis yra atceit zmogus diplomatiskas! gali buti, kad blaivus nesugeba pasakyti to ka pasako girtas! nezadu as paskui kazkieno kelnes lakstyti!neidomu, netgi slykstu butu!!!
tas norejimas viska baigti, nu pagalvokit, jei tu tikrai be menkiausios abejones noretum viska baigti, tai kokia cia baime pasakyti??? bet ir tada is jo girto, tokio dalyko, kaip kad viska baigti, nebuvo…
ne ji ne vaiko tevas! tai yra antras zmogiukas, kuri as tikrai myliu… pirmasis buvo vaiko tevas… paaiskinu, kad nepagalvotumet, jog as kazkokoookia!
o ji idomi?
so?
tu atsisuk. tik uzsimerk
o jei neima, tada galima?
ammm… nu su draugais as draugiskai i bendrauju