kaip suprast?

kaip suprast?

tai va, laikas mano 8.269, o jo 8.27, kodel man parase kad pralosiau?

Nes pas tave spoileris baisus

reakcijos laikas levas tawo Mirkt del to ir gavai

Sycorax, speju nesi zaides sito zaidimo, tai kokio velnio isvis rasai vejus? nu jaj nieko nezinai tai patilek, protingiau atrodysi, patarimas ateiciai

bet vistiek atvaziavau greiciau Šypsena kiek itakos turi tas reakcijos laikas? beje daug kas is bangieciu zaidzia sita? Šypsena toks kabliujantis zaidimas man pasirode Mirkt gal kas papasakos startavimo technika kokia mandresne kad reakcijos laikas mano geresnis butu? Šypsena

laikas skaiciuojamas taip: laikas-reakcija= tikras laikas as kazkada zaidziau bet db jau ne

tai gal laikas+reakcija=tikras laikas, @ McCoy_Tomas gal gali duot parsisiuntimo linka?

oj ne taip parasiau siuskis is nitto1320.com gal kas nori pikrt acc su membu ? Šypsena

pritariu SycoraX spoleris tikrai baisiai atrodo…

kas cia per zaidas?

tu nusistatai per koki laika tu atvaziuosi, kuo arciau atveji to savo nustatyto laiko tuo tavo sansai didesni laimeti, o dabar kiek matai atvaziavai 0.3X sekundes greiciau nei tavo nustatytas laikas o oponentas tik 0.23 greiciau, tai reiskia kad pralaimejai Šypsena

reakcijos laikas + trasos iveikimo laikas = tu pralaimejai Mirktparduodu memba su dxuja f-1 ir nitto caru dar ~6men Cha cha papildymais litais ar dar kuom nors Mirkt

Tavo reakcijos laikas daug blogesnis, o trasos laikas minimaliai geresnis, del to ir pralaimejai Taip

Cia buvo ne bracked race, o hands up

nesvarbhu ar bracket ar h2h vistiek reakcija lemia daug

chia spioleris levas viska leme. Cha cha ishvis kam jis toks mochnas reikalingas priekiniais ratais varomai mashinai? kam?

realybei niekam, zaidime itakos akskiek jis turi

nlb turi tik svorio dadeda