kaip suprast?
tai va, laikas mano 8.269, o jo 8.27, kodel man parase kad pralosiau?
Nes pas tave spoileris baisus
reakcijos laikas levas tawo del to ir gavai
Sycorax, speju nesi zaides sito zaidimo, tai kokio velnio isvis rasai vejus? nu jaj nieko nezinai tai patilek, protingiau atrodysi, patarimas ateiciai
bet vistiek atvaziavau greiciau kiek itakos turi tas reakcijos laikas? beje daug kas is bangieciu zaidzia sita?
toks kabliujantis zaidimas man pasirode
gal kas papasakos startavimo technika kokia mandresne kad reakcijos laikas mano geresnis butu?
laikas skaiciuojamas taip: laikas-reakcija= tikras laikas as kazkada zaidziau bet db jau ne
tai gal laikas+reakcija=tikras laikas, @ McCoy_Tomas gal gali duot parsisiuntimo linka?
pritariu SycoraX spoleris tikrai baisiai atrodo…
kas cia per zaidas?
tu nusistatai per koki laika tu atvaziuosi, kuo arciau atveji to savo nustatyto laiko tuo tavo sansai didesni laimeti, o dabar kiek matai atvaziavai 0.3X sekundes greiciau nei tavo nustatytas laikas o oponentas tik 0.23 greiciau, tai reiskia kad pralaimejai
reakcijos laikas + trasos iveikimo laikas = tu pralaimejai parduodu memba su dxuja f-1 ir nitto caru dar ~6men
papildymais litais ar dar kuom nors
Tavo reakcijos laikas daug blogesnis, o trasos laikas minimaliai geresnis, del to ir pralaimejai
Cia buvo ne bracked race, o hands up
nesvarbhu ar bracket ar h2h vistiek reakcija lemia daug
chia spioleris levas viska leme. ishvis kam jis toks mochnas reikalingas priekiniais ratais varomai mashinai? kam?
realybei niekam, zaidime itakos akskiek jis turi
nlb turi tik svorio dadeda