kaip suorganizuot nepamirstama mergvakari?
sveiki, va turiu problemike: rugseji isteka mano pussesere ir paskyre mane buti pirmaja pamerge… sake kad turesiu suorganizuoti mergvakari… gal kas turit kokiu minciu kad jis is tiesu butu ispudingas ir netradiciskas nes pati ne vienam nesu buvus… jaunoji paminejo tik tiek kad noretu striptizo sokejo… aciu
oi vargelio turesi pirmiausia, tai issirink mergvakario tema kokia netradicine… as nezinau, mano drauges mergvakariui mes buvom suorganizave kazka panasaus i rytietiska toki stiliuka
zodziu, rytietiska aplinka, zvakes, drabuziai, vaikina aprengem rytietiskai, kad susoktu striptiza ir pan… na, cia tik savo pvz sakau, tu gali visai kitokia tema sumastyt
p.s. nors man tas striptizas atrodo jau nuvalkiotai, bet vis tiek liux
kap tau pasiseki ka mon kasnuors leistu organizouti
Maniskiam mergiotes suorganizavo "sliudriska: mergvakari. Apsitempem visos trumpais sijonais, tokiom “taupiom” maikem, prisidazem baisingai… Toki labai jau labai gera striptiziora uzsake, gaila telefono neturiu, tikrai parekomenduociau. Prigirde mane be proto kazkokia turkiska anyzine degtine, po to dar sampano ant virsaus pridejo…Ach, laikai buvo… Ir siaip- kuo daugiau, tuo linksmiau…
ziurinejau karta mergvakario nuotraukas.labai patiko ideja: tortas su vyrisko didelio pasididziavimo papuosimu jaunoji turejo nuvalgyt ji.
aš irgi visai norėčiau mergvakario… tik va, kadangi tokių vaidmenų kaip pabroliai ir pamergės nebus pas mus, tai, jaučiu liksiu be mergvakario…
o visai norėtųsi…
taigi tu imk ir padaryk…koks skirtumas,kad ner pamergiu??
tai kad mano kvailu mastymu, mergvakarį turėčiau organizuoti ne aš…
Per mano drauges vestuves irgi nebuvo nei poru, nei pirsliu. Tai mes, jos drauges, paemem ir suorganizavom. Ta zavadila netiketai tapau as Paklausiau jaunosios jos kitu draugiu telefonu, susiskambinom, ikurem org.komiteta ir padarem jaunajai bei sau puikia svente
ne ka prastesnis po keliu menesiu gavosi “vakrelis mergvakariui pamineti”
Mazhulele rase: tai kad mano kvailu mastymu, mergvakarį turėčiau organizuoti ne aš… tai tu draugem duok kokia uzuomina apie mergvakari ir suorganizuos kas gi atsisakytu tokio smagaus ir netradicinio tusiuko
beje aciu uz pasisakymus ta mintis apie temini vakareli tai tikrai nebloga o kaip manot ar paskui po visos ceremonijos namie ar verta varyt i kluba? ir dar…
va kazkur radau kad zaidziamas toks zaidimelis kai jaunosios klausinejama apie jaunaji ir jei jos atsakymai sutampa su jaunikio geria pulkas jei ne tada ji…
bet kokie klausimai turetu buti? sedziu visiskai be minciu …
siaip manau butu gerai su nakvyne sia atrakcija daryti.ketvirtadieni mano draugei darom mergvakari.tai jaunoji bus ikista i tramdomus marskinius,o mes busime tik su vyr,baltiniais pedkelnes juodos tipo tinklelis,bateliai ant spilku.na zinoma limuzinas ir stripas su vaikinu.tai va busimoji jaunoji lyg niekur nieko su drauge sedes bare,o mes ja i marskinius ir i limuzina.ir tusintis… o dar kai soks berniukas,tai jam likus su Adomo kostiumu,mes prisoksim ir busima jaunaja pririsim,o sokejelis bandys imituoti,jog dabar jai bus,bus daug bananu ir visos tures galimybe parodyti,ka moka.
Manau nesuklysiu pasakes kad reiktu tau i Rydvina kreiptis
i jei dar esi liekna…
Geriau, kai vakarelis turi bent kokia nors tema - visiems lengviau isivaziuoti. Pas mus tema buvo elementari - raudona (drabuziai, gerimai, dekorcijos). Drauge organizavo tema “Mulen Ruzas” Klausimai - nuo elementariausiu (kokia jo batu ismiera?), iki subtiliai provokuojanciu (koki seksualiausia konpliment yra pasakes?). Svarbiausia, klausimu pateikimas ir atsakymu interpretacija. Ot baliaus norisi…
nu kaip nekenciu mergvakariu…paskui tokios nesamones visa vedybini gyvenima sugadina
Ta prame, ka sugadina?
gy-ve-ni-maaaaa
BUTInai striptizo sokeja pakviesk
viska kas liecia mergvakari perziurejau bangoje,bet negaliu pasakyti,kad idejos per krastus pilasi.jau sioki toki scenariju turime,bet norisi dar kazko ispudingo.bandysiu musu buriui pateikti tokia minti;busima jaunoji su tramdomais marskiniais pririsama prie kokio medzio piliovkej ir privalo ismaldos susirinkti is praeiviu pirmai vedybinei savatei,kad nusipirktu medaus.o mes tuo metu kabake alu gersim ir dar praeivius terorizuosim.o po to ja palikusios prie medzio tipo namo vaziuosim.ir pasirodys limuzinas