Kaip sunku kai namie nejauti silumos!
Nezinau ar jums taip pat sunku kaip ir man,bet labai sunku yra gywenti namuose,i kuriuos nenori grizti ar jus manot kad tai mamos egoizmas,kai ji ant tawes rekia diena nakti,wisada priekaistauja,o paskui kai pareiski,kad iseisi is namu, iskart pradeda "kaip as tawe myliu ir t.t." siaubas kaip nerwina
manot,kad reikia mamai atleist,kai tik ji pasidaro swelni ir pamirst kas buwo anksciau?
ziurint kiek tau metu,jei turi kur eiti tai patraciau iseiti is namu.Jei tavo mama nepasitaiso.Kam tau kenteti tuose namuose i kuriuos nenori grizti?Buk laiminga ir bek greiciau is tu namu tik viska ramiai paaiskink mamai kad nebutumet amzinos prieses
tikrai tave uzjauciu.
Wargshele…
Na visu pirma parasyk del ko mama ant taves pyksta,tada bus galima spresti kas teisesnis.O siaip paauglyste toks metas,kai vaikai nesupranta tevu,o tevai vaiku.
Patarciau tau pasikalbeti del to kaip tu jautiesi su mama Tai butu geriausias sprendimas
O is kitos puses, tu irgi uzjausk mama, gal jei darbe nesiseka ir siaip rupesciai (nors issilieti ant taves ji neturi jokios teises
)
Linkiu, kad viskas susitvarkytu
Na… Abejojiu jei eera tokie santeekej tarp vajko ir mamos bootoo gerewsias sprendimas pasikalbeti… Na gal ir gerewsias, tacew kajp pradeti pokalbee? Pasakeeti: mama noriu pasikalbeti? Juk ji gali atsawti: neturiu lajko, ejk pamokoo dareet ar dar ka nors… Juk nznaj kajp ten viskas eera… Uzjawsk ir mama… Tegul mama sakaw gal pati supranta, kad vajkuj irgi eera problemoo, kurias isgeevena zeemej sunkew nej suawgusieji… O mama turetoo suprasti kad jei jai blogaj, taj neturi issilieti ant kitoo… juk vis delto amzius… Veeresne, labew pateerus ir pan…
niu blin net asaros is akiu pradejo bekt as su ja susipykau ir ji man neleido nei i treniruotes eit,niekur!as su ja nesikalbejau,o wakar kai ji buwo darbe parasiau jai sms ir paklausiau ar galiu i treniruote,tai ji man pasakbino ir pasake,kad jai su ja negaliu pasikalbet(as bijau) tai tureciau jai laiska parasyt,labai liudna pasidare
isgirdus jos tokius zodzius,tik isiwaizduokit,mamai laiska rasau…
parasiau,jog jauciuosi namuose nereikalinga,napageidaujama…[as galwoju iseit,bet man 14 tuoj bus 15 o eit nzn kur,tada tektu nei i shule eit niekur,tik gatwej,nes kitaip ji mane surastu…] blin kaip rankos dreba…net rasyt sunku
dabar svarbiausia tau yra nusiraminti, jei gali, klausyk tau patinkancio muzono ar kaip nors kitaip atsipalaiduok, o mano patarimas butu pasikalbeti su mama. taciau zinok, kad svarbiausia yra atvirumas. jai tu kliedesi kokias nors nesamones, arba meluosi, nuo to geriau nebus.
nusiramink, nusisypsok. pilnai suprantu tave.
pagalvok, kad siuo metu kaikam yra blogiau nei tau.
atvirumo is sekmes
kai sakot,kad geriausia yra pasikalbet su mama,na zinoma,ir as taip kitam sakyciau,nu beat man tai yra labaj sunku,nezinau nuo ko pradeti,tiesa pasakius as jos bijau!na aisku nieko nepakeisiu,kokius jau tewus turiu tokie jie ir liks!gaila,kad man su jais nepasiseke…
Pasakyk kokia priezastis tavo ir mamos nesantaikai?
Kas cia peza apie tai kad suprask ir motina? Sutinku kad ir suaugusiems sunku, bet tas problemas reikia palikt uz duru ir i namus "nesinest". Blt i ka panasu, vaikas motinai raso laiska, ir ne todel kad ji butu uz 1000 km, bet todel kad kur nors isleistu, tu nesupyk, bet pasakyk, kiek tavo mamai metu? Ir ar turi teti, nes man daug kas nesirisa…
as turiu teti,bet jie issiskyre,mamai 37m,jo ji daug dirba,bet juk as nekalta,kad ji issilietu ant manes,as turiu ir broli jam 8,tai dar del jo gaunu,jis jau pradejo naudotis manim,kad tipo mama jo niekad nebara o ant manes wisada waro……
Suvalgyk pora kg obuoliu ir tau tikrai palengves!
joooo…sunki situacija, kazkada as ir panasiai jauciaus, bet…isgyvenau padedama draugu, kurie visa laika guode ir t.t. Taciau dabar nesutariu su tevais, bet…stengiuos su jais ir maziau bendraut…
Kazkaip jei jeu tenka, tai vistiek viskas baigiasi gimcu
Ai…nu ir tegu…
Kazkaip nebepergyvenu del to…dabar jie turi savo, o as savo gyvenima…
Taip ir primeciau, kad arba neturi tevo, arba jie issikyre…
Zinoma labai sunku kai nejauti silumos!bet man nera dar taip buve!Bet didziausi siluma man teikia mano katyte puke!
Medeinute rašė:
Zinoma labai sunku kai nejauti silumos!bet man nera dar taip buve!Bet didziausi siluma man teikia mano katyte puke!
dar pasakyk, kad ji tau mama atstoja