Kaip sukonfiguruoti dlink dsl500t modema

Kaip sukonfiguruoti dlink dsl500t modema

Kaip sukonfiguruot kad veiktu su tako id3? Ka i user ir pass rasyt? Padekit! Rasau is wap

rasyk savo user ir passwd Nežinau

O tai is kur ji gaut? Man tai niekas jo nedave.

Nu tai negi nieks negali man padet? Skambinciau i telecoma, bet tai reik pati telefona prijungt, o dabar tokios galimybes neturiu

nu tai is ko rasai is mobilkos ? nu tai skambink is mobilkos…

norėčiau paklausti Labasnoriu jungtis id3 per šalia esančio buto savininka(mamos sesuo)nes pas pati nėra telefono linijos,tai vat kaip ten viskas atrodo?kokie laidai eina?kaip jungiamas?

username: kodas, telef numeris, pvz [email protected] password: tas pats telefono numeris, šiuo atveju 37211122 dar pažėk ar gerai suinstalinai modema, ar tikrai padarei poppoE connection, nes kitaip neprisijungsi. Žodžiu paskutinė to ppoppoE (ar kaip ten Mirkt) raidė E o ne A kaip jaučiu pasidarei Mirkt

labai prašau aprašykit kaip ten viskas atrodo.

skambink 1525 tau ten viska paaiskins step by step budu, cia daugiau laiko sugaisi

nu blin galėtu parašyt,negi taip sunku. man idomu kaip ten jungiamas ar vedamas dar vienas laidas ar nuo tos pačios linijos jungiamas?modemas usb?

rejkia Routerio ir Modemo su Enthernet skyle, o ne su USB ir swicho aisq laijdu UTP ir 2 tinklo kortu