Kaip sujungti du avi failiukus i viena?
Kokia programa?
Viskas gali but arba labai elementaru, arba labai sudetingai. Jei tavo abu AVI failas yra vienodo FPS’o, rezoliucijos, gylio, Bit Rate’o - tai gali naudot bilenkokia programa, kad ir Virtual Dub’a. Jeigu gi failai skiriasi bent vienu aspektu isvardintu anksciau, tada jau sunkiau. Rekomenduociau tada su Virtual Dub’u atsidaryt pirma faila, ji perexportuoti su CBR, ta pati padaryt su antru failu. Ir galiausiai turi 2 vienodus failus, kuriuos gali sujunti tu nuostabia programa Virtual Dub’
Nzn, man asmeniskai Virtual Dub nepatinka. Yra gi visokiausiu paprastu programeliu kaip “AVi and MPEG Joiner” ir etc arba naudok rimtas programas kaip Premiere ar Ulead
Pas mane viskas atitinka, kadangi buvo ripintas filmas i 1400Mb ir isskaidytas po 700Mb, kad tilptu i kompakta. Va dar vakar parsisiuciau lietuviskus titrus tam filmui pasileidau tuos du failiukus su Light Alloy ir pirka CD man puikiai rode, o paleidus antra isskaidyta CD laikas vel pradejo eiti nuo pradziu ir titrai vel per nauja (kadangi jie rodomi pagal laika). Todel ir noriu sujungti i viena faila, kad butu normaliai galima paziureti O gal tada su LA imanoma kanors padaryti? Bliamba Eurotrip su lietuviskais titrais… taip nuoriu paziureti
Aciu, pabandysiu kokia tai nors parsisiusti. Vakar inee radau Wiagre Joiner kazkokia progerama, bet man vien pavadinimas vezi varo.
Jeigu nieko rimto nereikia nors ir su Windows Movie Maker