Kaip spargalkes geriau paslept… ?
meginai i kuprines dugna det?
geriau pasislepia namie po kokia stora knyga…
Paieska yra… ar akla ble desinej pusej… Dar pirstu parodyt……
isvis neatsinesti spargalkiu
Aj beja o per anglu pvz sedzhiu pirmam suole ir visada atsivertuz knyga bunu arba ant shpargalkez didzhiausioz zhodzhiuz bunu susirashiuz. Mokytoja pamato, pasako kad nezhiurechiau o po dvieju minuchiu vel taz pac
Peace
tokiu temu gi buvo
tam yra rankoves
As arba penale, arba po sikna:-D wiskas labai paprasta: pasidedi spera ant kedes ir ant jos atsisedi. Nutaikus momenta- pasiziuri. O siaip dar atseit ant juodrascio susirasai. Arba, jei sedi paskutiniam suole, tai wadowelis ant keliu!
Ash taj kokios fizikos formules ant penalo susirashaw O per paskutini gieshos kontra wiska pyliaw nuo sasiuwinio…
Mokytojas kazhkox zhioplas buwo…
Nors dwi klasiokes pagawo zhiurinchias i sasiuwini, manes - ne
~
ant kaktos klasiokui parasyk, tikrai nieks nepastebesir tu matysi
Labai jau jus cia slaptai ziuriu viska darot As tai knyga ar sasiuvini ant suolo pasidedu ir rasau (tokiais atvejais geriau gale sedet, jeigu mokytojas ar neturi tendencijos vaikscioti po klase, jeigu vaiksto, tai kur nori sedek, tik nepamirsk uzsiverst, kai ateina
Pas mus yr toki 5 mokytojaj, taj be shansu kartais nusirashyt bet dazhniausiai tai ysidedu y penala, ant rankos susirashau, galima su izoliacija ant kojos po sijonu priklijuot
pasidet knyga ant suolo ir kai mokytojas nematys pazhiuret
Per matke taj uzhsirashau kontru sasiuvinyje formules mokytoja dazhniausiai sedi, po klase newaikshto ir nemato
o kai reik atiduot, ishtrini ir fsio
O per anglu tai geriausia atsiwerti wisas knygas kiek turi ir rashai
arba kai buna uzhduotis kai reik yrashyt praleistus zhodzhiu junginius tai nueini prie mokytojos ir sakai: " mokytoja, kury chia reikia yrashyti?"
wisada pasako
{ji tokia daune…} o kai reikia irgi per anglu rashyt rashinius {kontro uzhduotis} taj pasiemi rashiny kury rashej priesh menesy ir perrashai
ta paty rashiny esu perrashius kokius 3 kartus
:D:D
tiek zhiniu
mano viena pazystama slepia tusinukeir jai visada pavyksta nusirasyt,tik matai viska labai smulkiai reik susirasyt
o kam jas darytis?mokykis ir nreikes nieko niekur slepti…
ash irgi tejp pat ypac per koky fizikos kontra…
pas mane per fizika neleidzia mobais naudotis