Kaip smagu, kai pas mus tokie draugiski vairuotojai.

Kaip smagu, kai pas mus tokie draugiski vairuotojai.

Vakar pakliuvau pas keliusnikus.Virsijau greiti 23km/h. Aisku,pats kaltas.Bet esme tame,kad vaziavo virs 10 masinu ir niekas nepamirksejo,jie pati juokesi kad dabar tokie "draugiski" vairuotojai.

na su tuo mirksejimu Liūdnas kazkaip maziau chebra pradejo ispejineti, nors ash kai yra galimybe visda duodu zenkla apie stovincius keliu policininkusTaip

Cia del to, kad draugai pradejo tokius mirksincius saudyti. As jau zinau neviena atveji, kai taip atsitiko. Nekaltas

Idomu jei posuki parodai irgi baudzia!!! Piktas
Ir dar kazin ar yra taisyklese numatytas toks pazeidimas?
Cia as nematau uz ka bausti administracine tvarka!

taj baudzia ne uzmirksejima, o uz vaistineles, gesintuvus ir kita suda… o uz mirksejima tik stabdo…

mirksejima jie gali traktuoti kaip tolimuju zibintu naudojima mieste
Taip kazkuris punktas to neleidzia daryti, jei nores tai tikrai padarysTaip
jei ne uz mirksejima tai uz netverkinga automobilio komplekktacija ir t.t.

Nu gal ir tep,visvien ras prie ko prisiknisti!

na jei mirksesi ilgom tai nubaus, nes tipo akinai kitus vairuotojus, o jei posukiais Cha cha ar trupmom tai irgi nubaus kad vaistineles neturi (arba kad padangos purvinos Cha cha Cha cha Cha cha )

padangos purvinos! Juokiasi Juokiasi Juokiasi
gal ir gera bauda!

kitam blogai - man smagiau, lietuvio bruozas Piktas beje ansciau buvo komisaro nurodymas uz smulke tik ispeti, ar pasikeitus komisaram keiciasi ir visa kita Nekaltas

joooo… vairuotojai tikri Lietuviai pasidare… taip visiems smagu kai kita zalieji nubaudzia Juokiasi

Stengiuosi visada ispeti ,bet-
1.Atsirado daug barjeru per kuriuos nesimatoBlogaiVeee
2.Vasara "draugai" pasirenka vieta taip ,kad akina is priekio vaziuojancius ir nesimato kaip mirksi.
3.Su lazerineis greicio matuokliais galima gerai pasislepti ir muilines neveikia, tad niekas nepastebi pasislepusiu …, ipac prietemojeBlogaiKanda

Jo ir man taip daznaio buna, kad juk nevisada pamatai juos stovincius kurnors uz kokiu krumu, ir neiseina pamirkset, o kai tik galiu visalaik pamirksiu, jau nors ir ne viena karta patiems musu draugams esu pamirksejes Cha cha

Mirksejimas ilgomis diena laikomas pypsiko alternatyva ir rekomenduojamas. Apie akinima kalbos nera saulei svieciantCha cha Taip kad visad gali paaiskint kad kazkas bande uzkisti, tai ir pazibinaiCha cha O daugiau prie ko prikibti manau nerastu- viskas visada vietoje.
Beje, mentas negali be priezasties netgi bagazine prasyt atidaryt ir tegali tikrinti tai, kas pasiekiama is vairuotojo vietos, taip kad neturetu list kur nedera.
Vistik pamirkset daznai nepavyksta- nepastebiu mentu kaip eglaiciu krumuose styranciuCha cha

Tamsteles tesa yra juk pasikelusiu kuriems sunku net pamirseti , daugiau saves nemato, o juk tai turetu vairuotoju solidarumas. As tai kai vaziuoju visada pamirksiu, nes tikiuosi, kad kai ir man reikalas bus kiti pamirkses… Ir savo hebryte kuria pazystu taip pat pamokau, sakau nebukit Baisu zasinai, bukim kelyje Apkabinimas draugai…

Nu aš tai stengiuosi pamixėti…aišq ne už 20km…Cha cha
Ir malonu boona kai perspėtas kolega parodo dėmesį: ranką kilsteli ar kaip.O būna tokių kad pirštą prie smilkinio rodo…Piktas

na as ir visada pamirksiu, jei tik buna kaip…, nes tikrai siandien pristatyta ivairiausiu barjeru, per kuriuos tas mirksejimas nelabai matosi, bet stengiuosi visada perspeti, gal ir man kas kita karta pamirkses, kai greitai vaziuosiuKietas

Tai negi rimtai lietuviai pradejo bijot mirkset nes zaliukai gali pastabdyt? tai ka pamirksi, tave pasiveja ir sako “laba diena,pareigunas Petraitis.Lekiau paskui nes cia dokumentu patikrinimas”?Tai jei pradesim bijot oro…ta zaliukai tuoj stabdys nes kvepuoji per burna o ne per nosi!
SekmesLabas

Visiskai sutinku su Lian!

As asmeniskai visad stengiuos pamirkset, gi smagu kaip paciam pamirksi.
Ir kodel mes negalime taip vieni kitus siek tiek apsaugoti nuo tu lupiku. As nematau nieko cia blogo lyginant su paciu mentu elgesiu. Kada jie elgsis bent pagal jiem skirtas taisykles (nekalbant apie zmogiskuma) tai tada ir susimastysiu, o dabar nukirskit man pirsta jei kuriam nepamirksesiu.

Vienikymes!