kaip skaudu yra prarasti geriausia drauge

kaip skaudu yra prarasti geriausia drauge

stai praradau sawo pacia geriausia drauge pasaulyje… Liūdnas tiek werkiu,sugadinta wisa nuotajka… ar jums buwo taip nutike ?? NustebęsŽliumbiaNežinauLiūdnasLiūdnas

Senoliu ismintis byloja… Nesidziauk radus, neverk pametus Labas

tekoLiūdnas

ka reiskia praradai? suipykot? isvaziavo???

Aš nebuvau praradusi savo geriausios draugės, bet žinau, tikrai labai skaudu NustebęsNežinau

gal dar nepraradai, gal tik siaip apsipykot?

vadinasi kazkas blogai jai tu ja praradai,buvo momentas ,kai as beveik buvau praradus drauge,maniau kazka ne taip padariau,griauziausi,o ji pasieme manes ir atsiprase,taip ir nesupratau kodelLaimingas

as su ja 1,5 metu wakstai kartu,juokiuosi,jau kaip seserys,pas mane walgom,pas ja na tiesiog kaip seses… bet deja Liūdnas Liūdnas Liūdnas nzn gal tik seip apsipykomNekaltas bet wisitek labai skaudu… LABAI LABAI…

mano tai mireLiūdnas

uzjauciu tikrai… Liūdnas o dar su ja nesusitaikei?? kiek jau laiko praejo?

o mano seip susipykom …

Liūdnas Žliumbia

tai imanoma dar pakeisti…
Taip

jei tik susipykot tai dar ne viskas prarasta. pabukit biskiuka atskirai, o tada imk ir paskambink jai-jei tu kalta atsiprasyk, o jei tai jos kalte-tiesiog perlipk per savo principus. jei tai tikrai gera drauge jinai verta to.

net nezinau ka galwoti… Liūdnas
Ne Liūdnas

Pries 3 metus praradau savo geriausia drauga,su kuriuo uzaugau nuo vaikystes…Kartais net sunku patiketi kad jo jau nera…

Eivi, kaip nebėra?

aciu uz patarima

Nekaltas e\bet wistiek mes anksciau jei ir susipykdawom tai tik 5 min, wisada neisbunam,pradedam juoktis ir pan… bet dabar ji mane pasiunte nx del to kad … nu papasakosiu wiska nuo pradziu. ji geriausia drauge yra su manim ir su tokia asta. musu buwo eile eiti i lauka pries 2 sawaites,bet ji wis tik su asta ir wiskas… pasakiau kad eitu su manim,ir sako “tai ka as negaliu buti su kitom draugem” ?? ir pasiunte… ;(

O, Dieve, kad man jūsų bėdos…

neturi jausmu tai walink ish cia