vadinasi kazkas blogai jai tu ja praradai,buvo momentas ,kai as beveik buvau praradus drauge,maniau kazka ne taip padariau,griauziausi,o ji pasieme manes ir atsiprase,taip ir nesupratau kodel
as su ja 1,5 metu wakstai kartu,juokiuosi,jau kaip seserys,pas mane walgom,pas ja na tiesiog kaip seses… bet deja nzn gal tik seip apsipykom bet wisitek labai skaudu… LABAI LABAI…
jei tik susipykot tai dar ne viskas prarasta. pabukit biskiuka atskirai, o tada imk ir paskambink jai-jei tu kalta atsiprasyk, o jei tai jos kalte-tiesiog perlipk per savo principus. jei tai tikrai gera drauge jinai verta to.
e\bet wistiek mes anksciau jei ir susipykdawom tai tik 5 min, wisada neisbunam,pradedam juoktis ir pan… bet dabar ji mane pasiunte nx del to kad … nu papasakosiu wiska nuo pradziu. ji geriausia drauge yra su manim ir su tokia asta. musu buwo eile eiti i lauka pries 2 sawaites,bet ji wis tik su asta ir wiskas… pasakiau kad eitu su manim,ir sako “tai ka as negaliu buti su kitom draugem” ?? ir pasiunte… ;(