kaip sitos


kaip sitos

siauraakiai pries Fokiecius Šypsena Ka dalyviai mano,katras variantas gereuses? biudzetas labai labai pasispaudus iki 14 000 lituokliu.variantu yra pagal autogida. Visos ziurimos tik dujines. lexus gs300 - saras veze,ispudi paliko.aisku tokio saldainio nenupirksi niekada uz pigei bet puslavoni dasikelt gal ir galima. Audi a6 c5 3.0 duja. kiek ziuriu tiek automatai.nenuviltu fokiska kokYbe? dar yra 1.8 ir 2,4… gal kas patars ka ŠypsenaLexus is 300. kazkada savo klasej dominavo be konkurencijos.grynas atsakas e46’tam ir pagal daugeli sekspertu stovejo gana aukstai atitrukes nuo fokiecio. Bumeris. ziuriu tik 730 ir tik juodo. neimanoma rast normalaus…jei navarotu tik daugiau,tik dailesnis salonas arba .iskart bl spalva zalia,sidabrine… Šypsenadaugiau nzn.galvos skausmas ta masina.nesinori imt 4 varGuolio ar pasrato.taisymas ,taip situ egzemplioriu nera vienas is pigiuju bet gi ir neturetu griut kasdien.ekplotacija - miestas.zvyrkeliuos maltis nereikia.automatas- ne minusas. kad ryja daxuja, tai kol bezdalai 2.50 uz litra,galiama ir 20 supilt Šypsenanzn,isjuoksit jaunuoli ar duosit patarimu. tekstas paruostas,peinto liutas nekoks is manes.

Uz bmw nei viena is siu maloniau nevaziuos

bumeris>gs>is>a6

skirtingų klasių tačkės. Nuo kompakto iki limuzino… nežinai ko nori

bumeris ir audi a6? tai kodel ne a8? jei bumeris + duja, tai zeciau TIK 4.4, sanaudos labai minimaliai skirias, komplektacija bus gerokai geresne, trauka beabejo nelyginamai geresne. lexus zjbs, bet zjbs tik toks kaip pas shara buvo, katras grazus buvo, o siaip, ner ten to komforto. o prie ko cia IS vel nesuprantu. brieds kazkoks cia tas sarasas tavo Cha cha

730 benzas? du metus ejas,labiausiai nevykes statytas motoras.

Vau!, per kurią čia vietą, leiskite pasiįdomaut?

domo, a8 - niekaip.negrazu ,nepatinka ,nelimpa tiesiog. O prie ko isas, del to kad salonas man patinka. sarasas tai toks koks yra,kas ziureta. butu lesu butu dar didesnis. taigi vienareiksmiskai bumeris? kipsas,pagal bmw fanus,forumus,kiek skaityt teko tai 3.0 ziauriai zjbs. 3.5 ten ale nevykes.nu cia is tikro tai xuj znaet kaip is tikro. robis,taip nezinau ko noriu.bet daugmaz sitie traukia.

bumeris arba gs’as. su bumeriu maloniau vaziuot bus bet gs’as naujesnis sviezesnis. a6 ir isas kainos panasios bet neprilygs komfortu tiem abiems. bet bumeris biski jau papuves bus

Prometejas>nezinau ka ir kur teko skaityt,bet 3.0 todel mazai ir ejo,nes buvo netikes variantas,geria kaip kiti v8,valina vos geriau uz 2.8. Nori paprastos eksplotacijos ziurek 2.8,visame kame detales bus pigesnes,nes nuo motoro augimo ir ju kaina keiciasi…jei kisene nesa 3.0d,savo malonumui 4.4.

nu bet tai kodėl nenori varguolio? Vistiek visi matydami su sena automašina žinos, kad varguolis.

auto.plius.lt/skelbimai/bmw-740-4-0-l-sedanas-1999-dyzelinas-25 35626.html Juokiasi Žliumbia Juokiasi

o bled kokia zalupa Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Lexus is 300. kazkada savo klasej dominavo be konkurencijos. Juokiasi Pavargęs

graziai kojikes apsviecE Juokiasibet rafiui jauciu patiktu

autoweek.nl/auto/24661/lexus-is-300-sportkonkurentas autoweek.nl/auto/24454/bmw-330i Klasta

*kekšė*!?! Baisus kaip as kaune nemaciau to grazuolio bmw dar??? Užsispyręs

gal vaziuoja tik sekmadieniais i baznycia Nekaltas

vokieciai Gerai siauraakiai per mazi, kad gamintu auto standartinio dydzio Cha cha Blogai