Kaip sitos?

Kaip sitos?

Kaip sitos naudotos skodos? Nekaltas 1.9TDI arba 2.0TDI. Kaip DSG dezes? Nekaltas Ar tiesa, kad nelabai dezes laiko Nekaltas varikliai 105Ag geri? Nekaltas

2.0 dsg Gerai

girdėjau, kad nelabai sankabos laiko automatų 2.0. Bet kažkaip tik gandai liko, nes kas turi - nesiskundžia. 77kw ir mechanika Gerai Išvis tobula darbinė mašina. Ar keliaut, ar šeimai.

Kadangi apie VW/Audi nezinau beveik nieko, todel zinau tik tiek, kiek girdejau, kad DSG dezes nelabai…Idomu, kaip yra is tiesu NekaltasAisku, galima ir mechanika ziuret, pvz toki:auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/skoda-octav ia/id -1037756Rida ok, komplektacija ok, variklis kiek skaiciau geras.

Magas siauras, ragų nėra, vairas guminis, spalva - izolentas. Kas čia per “OK” komplektacija? Ir dar kaina Juokiasi Už 10 galiu juodą tokią duot, idealią. Rimtai idealią. Nėra odų, xenkių ir pašildomų sėdynių.

one>nu kam ko reikia Nekaltas man reikia universalo, kondiskes/klimos, priesrukiniu, autopiloto, lietu ratu, cd, el.langu, pagalviu, o visa kiti jau bus nebus… Ragai aisku gerai butu.

Tai kam tada moki normalios komplektacijos kainą, jeigu to negauni?

tai kad as nieko nemoku, o tik klausiu Šypsena sita masina buvo tik kaip pvz, tokiu skodu tokiu gali rasti ir nuo 25 000. Kai kalba eis apie pirkima, tada ir bus ziurimi konkretus modeliai. Dabar man idomu ju varikliai ir DSG dezes.

Supratau. Man teko susidurti tik su 77kw mech. Kitų bijau komentuot.

o su 77kw jokiu bedu nebuvo? Nekaltas kokia rida buvo Nekaltas

pas teva 77kw prasukusi ~150000km kolkas su varykliu bedu nebuvo Kietas

Turejau 2 tokias skokas abi su 1,9 TDI. Su su viena isukau 150tk. su kita ~170tk. Viena universalas kita sedanas. Pakabos tvirtos, aplamai masina tvirta ir kokybiska. Labai daug vazineta zvirkeliu, ir nesaugant masinos. Pliusai Kantri, tvirta, ekonomiska, jokiu kvailu juokeliu su elektra. Pakankamai lengvai valdoma. Talpi. Minusas garso izoliacija virsijus 110km/h. Ekonomija dingsta jei važiuoji greitkeliu 130-140km/h. Mano nuomone 8 balai is 10

o ka legendinis tdi valgo 130-140km/h ?

2.0TDI reik ziuret 8 voztuvu, ne 16 Šypsena

7-8l 90km/h 4,5-5l. Priklauso nuo kelio dangos, vejo ir zinoma vairuotojo

2.0 tdi 103kw passatas trasa 140-180 7.5-8,link vilniaus 120-140 6.4ltr kelis kartus tripas i vilniu,200km trasa ir 100 mieste vidurkis 6.5ltr edita:vienas didesnis minusas,trumpa pirma pavara ir del to gana prastas pagreitejimas,jeigu reikia prasokti greitai(gal itaka po t benzo)… ir su mano profiliu per siaura sedyne Cha cha

gmc o subaru jau atsibodo ? reikia tau vel prie opelio gryzt, ten didesnis pastovumas buvo :d

GDI>tvarket ka nors skodose ,ar tik garantinis aptarnavimas? Nekaltas filtru, kaladeliu ir pan neskaiciuojam. Kiek realiai mieste tokia skoda valgo NekaltasMant’s> nenoriu laikyt dvieju masinu, dabar viena patogus automatas, bet kuro rijikas Cha cha o kita eco, bet mechanika ir maza… norisi pasidaryt miksa is ju Šypsena

aik tu nx uz tokia gaisena 10 kasiaku euru… a jus is proto isikraustet. jei jau patinka audi gimine imk koki parketnika, gal senesnis, bet vaziuoti patogumas…