Kaip sitie?

Kaip sitie?

Nera daug situ dar keliuose. Kas ka girdejes, gal kas ciupinejes? Konkreciai ~2014 metai, 3.6 motoru domintu. Dodge Durango

Pagerintas town and country sitas yra, nes variklis toks pats, bet deze 8 begiu. Vezasi dabar ju klientai,bent 3 tuoj iplauks, darys pardavimui. Kai priekiai atsirado taiwan pirkti, tai ir vezti juos pradejo, nes pries tai brangiai labai dalys kainavo Laimingas Jei eksportui tai tik 5.7, nes verte isliekamoji yra, dujas vokieciai lygiai taip pat megsta jiems, vaziuoja gerai, ryja vos daugiau uz 3,6. Jei norisi eko varianto uz pigiau susirinkti, tai aisku sitas V6, jie tokie paprasti ukiski usa kibirai, kur gesti nelabai yra kam, nes navarotu beveik jokiu nera. Plasmase kieta, oda medine, bet viskas laiko Gerai

vienžo kiek moki, tiek ir gauni Gerai

Man tai galines lempos ju grazios, o is isores, jeep analogai grazesni. Draugelis susikale toki pries du metus is jav, kiek atvazinejo be bedu. 3.6 v6.

Aš mačiau, kaip lietuvius atpratino važinėti vogtais Vokietijoje automobiliais (jiems buvo viskas gerai, nes vokiečiui juk apmokėjo draudimas, tai čia jokios žalos niekam). Aš mačiau, kaip emigracijos ir gyvenimo užsienyje dėka lietuviški vargo plūgai išmoko minimalios kultūros ir pradėjo leisti važiuojančius iš šalutinio kelio. Aš mačiau, kaip prietrankos, “netikintys saugos diržais” (nes vaikystėje tėvas daug mušė diržo sagtimi, ir tikėjimas paprastais dalykais neatlaikė: dabar jie netiki skiepais, euru ir žemės trauka), išmoko juos segiotis. Taip, buvo laikai, kai kaimo japai aiškino, kad saugos diržas yra nesąmonė, kaip ir truputėlį išgerti prie vairo (gal pusbutelį degtinės) yra normalu, “jeigu žinai, ką darai”. Aš mačiau, kaip užtilo choras pasipiktinusių privalomu automobilių draudimu. O, kaip jie bliovė prieš pora dešimtmečių (ar dar daugiau), kad padarė nesąmonę, kurios niekam nereikia, kuri neveiks ir kurią padarė tik tam, kad Paprastą Žmogų apiplėštų. Kas buvo blogai, kai visi po kelis šimtus litų vežiodavosi ir be policijos vietoje tarpusavyje atsiskaitinėdavo? Paprastam Žmogui – o bukaveidžiai su “BMW” vietoje profilio nuotraukų visada garsiai pasisako už Paprastą Žmogų – nereikia jokios policijos ir jokių kelių eismo taisyklių. Kas? Juokiasi

uzpakalnis matyt

Ko tu čia žvengi, bukaproti? Čia juk apie tave, tik neparašyta apie verkimą žieminių padangų žiemos metu Klaipėdoje, o be draudimo su čiumodanu ir taip važinėji.

matyt Cha chaCAD jau turėjau prieš privalomo įvedimą dar. Ble kad išgelbėjo vieną kart Apkabinimas

Afygiet Juokiasi rafis save atpažino užkulnio rašliavoje Juokiasi

Jei atmintis paveda, gal reiketu primint, kad pries draudima buvo valdzia, ypac klavisiniai

Tvariau perpistas su teniso rakete, kas cia tave ciulbina? Apeit nesugebi isgama?

Ryžas tvariau, negaliu nesijuokti iš tavo bukaprotiškumo. Cha cha Drovus

Domejausi ir as tokiu dodzu, bet gyva paciupinejus, prastas vaizdelis. Viskas pigu, paprasta, primityvu, po vokisku automobiliu - labai blogai.

Tau haliucionacijos gal? Nepamirsai keliu mokesti isigyt? As pacitavau zmogu, bet tas isgama matai jau nusprende ka as pagalvojau apie sia citata - todel ji ir pralinksminau Gerai

Mane prajuokino, kad ryžas budulis žvengia iš citatos apie save. Žliumbia

Tai kruopajedis savikritiškas, rafis bresta, viskas ok Taip

bukaprotis, tvarius, perpistas su teniso rakete tvarius, ryzas tvarius, isgama, budulis, kruopajedis nu gana n.x. Kvankt?

O man budulis ir kruopajedis visai neskaudinanciai skamba. Nu tipo labai isizeistu helixas, jei kas isvadintu vistajedziu? Cha cha O ka budulis, idomus personazas Šapausko Cha cha

Gal kuris nors pirmas apsiramins? Nu, Auris, ar słabo?