kaip sitie?

kaip sitie?

o antras klausimas apie dujas bus ane?

uzmaciau siendien ilgesni laika pabuves prie autoukio, parduotu xazeinas, pradziai 13E su derybom, dvd, subai xujubai, tiesiogines dujos, silpna man nuo situ ir ford’u econolin’u Ufff

ne, siaip bendrai kaip ju islaikymas, duju ryja ryja… mieste 18 o trasoj 15, koks skirtumas kai mano grand voyageris ryja 3ltr maziau Šypsena

Smagus daiGtas GeraiYra teke nemazai su tokiu lekt GeraiKai kuras ~1.1$/gal tai zaibis Girtas sunkus, rajus, bet galingas… Burnoutai geri iseidavo Gerai

jo ratus suka tai gerai sitie, teko ir man pasivazinet karta Šypsena

Jeigu butu dyzelis… Nekaltas

neblogas sitas ir vazuoja smagiai Gerai

forde man patiko sedynes, susilanksto ir gaunas sofa Apakęs

Ir lakiot su jais zaibis budavo. Inp1sai “D” ir uzmynei tapke… Sau, dabar, tokio nepirkciau Ne Nebent yra poreikis VAN’ui… bet yra pilna europiniu analogu…

draugas jurikas, uz malonuma verta ir benza y sita pilt Gerai

stig’ai pvz duok Nekaltaso poreikis vanui yra, jei butu $ tai GMC ar escalade jau kieme stovetu Taip

auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/volkswagen -multivan/id-342638 Apkabinimas

mikimauziniai busai, bent mano nuomone geriausi visom reiksmem, pradedant nuo isvaizdos/patogumu/erdvimu ir t.t europietis tokio nepagamins Ne

raimukas ir viduj turbut atsitot tokiam galetum, nepalyginsi erdvumu ir gabaritais bei kainas Ne

butent, isveja boba is namu, buto nuomotis nereiktu, gyveni sau ir vsio Šypsena

europieciui tai metais pagamint kaip sis auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/chevr olet- express/id-217879 buvo neimanoma Ne

under vat prie lygiai tokio pat sian seilejaus Girtas tik variklis 4.3

yra panasiu su 6.0dyzeliniai, blecha man isvis mikiu busai nesveiki yra Girtas Girtas Apkabinimas

taip, amerikonai koNfortu stipriai lenkia europinius analogus. Bet taip yra nuo seno, ir kitaip nebus. Amerikonam gi visada dzin buvo kubaturos, kuro sanaudos ar auto kainos. Jiems reikia koNforto ir nesvarbu kokia kaina. Europoj biski kitaip. Cia ypac miestuose priimti naudotis viesuoju transportu, o ir gyventoju tankumas yra didesnis, ir kuro kainos kitos…