kaip sitie?
o antras klausimas apie dujas bus ane?
uzmaciau siendien ilgesni laika pabuves prie autoukio, parduotu xazeinas, pradziai 13E su derybom, dvd, subai xujubai, tiesiogines dujos, silpna man nuo situ ir ford’u econolin’u
ne, siaip bendrai kaip ju islaikymas, duju ryja ryja… mieste 18 o trasoj 15, koks skirtumas kai mano grand voyageris ryja 3ltr maziau
Smagus daiGtas Yra teke nemazai su tokiu lekt
Kai kuras ~1.1$/gal tai zaibis
sunkus, rajus, bet galingas… Burnoutai geri iseidavo
jo ratus suka tai gerai sitie, teko ir man pasivazinet karta
Jeigu butu dyzelis…
neblogas sitas ir vazuoja smagiai
forde man patiko sedynes, susilanksto ir gaunas sofa
Ir lakiot su jais zaibis budavo. Inp1sai “D” ir uzmynei tapke… Sau, dabar, tokio nepirkciau Nebent yra poreikis VAN’ui… bet yra pilna europiniu analogu…
draugas jurikas, uz malonuma verta ir benza y sita pilt
stig’ai pvz duok o poreikis vanui yra, jei butu $ tai GMC ar escalade jau kieme stovetu
mikimauziniai busai, bent mano nuomone geriausi visom reiksmem, pradedant nuo isvaizdos/patogumu/erdvimu ir t.t europietis tokio nepagamins
raimukas ir viduj turbut atsitot tokiam galetum, nepalyginsi erdvumu ir gabaritais bei kainas
butent, isveja boba is namu, buto nuomotis nereiktu, gyveni sau ir vsio
europieciui tai metais pagamint kaip sis auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/chevr olet- express/id-217879 buvo neimanoma
under vat prie lygiai tokio pat sian seilejaus tik variklis 4.3
yra panasiu su 6.0dyzeliniai, blecha man isvis mikiu busai nesveiki yra
taip, amerikonai koNfortu stipriai lenkia europinius analogus. Bet taip yra nuo seno, ir kitaip nebus. Amerikonam gi visada dzin buvo kubaturos, kuro sanaudos ar auto kainos. Jiems reikia koNforto ir nesvarbu kokia kaina. Europoj biski kitaip. Cia ypac miestuose priimti naudotis viesuoju transportu, o ir gyventoju tankumas yra didesnis, ir kuro kainos kitos…