Kaip sekesi penktadieni 13
NU man tai tas penktadienis 13 buvo kaip visi penktadieniai o jums?
na man taip pat kajp penktadienis, bet
rasiua keturis kontras (chemija-perrasiau, fizika - susikau, matieka- lyg ir gerai, informatika - taip pat gerai, man rods)
na zirsim kaip prajeo, kai istaizys darbus
o siaip po mokykloas, tai yra vakare, pabuvojau 2-uose gimtadieniuose
Zodziu tau buvo puse dienos prasta kita linksma!!!
nu man tai kaip ir kitos dienos gal…pvz.sulioj leido pasigerint semestrus (ko niekada nebuna )…wakare kilnojau
uz sesutes 21 gimtadieny
…ir jokiu koshmaru nesapnavau
kaip tik 13diena buvo geriausia is sios savaites dienu
Visiem penktadienis buwo gera diena todel lietuviai baikim tiket prietarais!!!
Nepatikesit, bet visai buvau uzmirsus kokia tai diena vakar buvo. Sedejau sau Bagoj ir eilini karta kazka nervinau Ir matau, kad kazkokia tai temele lakioja- "pektadienis 13". Is karto klausimas man pasis…vaideno
kokia siandien tai diena
Ir zinot, kai prisiminiau, buvo per velu kokiom tai baisybem man nutikt
Taigi, isgyvenau as ta baisuji penktadieni ir kito bandysiu laukt
Ir dar apie penktadieni 13:
Susitiko dvi davatkos Kaledu isvakarese (kas nezino ta cia 12.24). Snekasi, rupesciais dalijasi. Viena sako:
- Zinai ryt juk penktadienis ir dar pilnatis- baisu, kad kas nenutiktu
Kitoji rimtai atsako: - Baisu, na dar tiek gerai, kad ne 13
Diena kaip diena, netikiu tokiais dalykais
Buvau vakar kaukių baliuj
As ir jokio skirtumo nepajutau,kaip ir visada.o va 4 - dienis,tai man tikrai buvo 13d.
Ne kiek nesumeluosiu pasakydama, kad NUOSTABIAI
nu man visvien…nekreipiu demesio i tas nesamones…viskas ciki…kaip visada
Prasta diena. Kiti penktadieniai tikrai geresni boona…
viskas buvo gerai!
jeigu gerai prisimenu!
sveiki mielieji,
stai galiu jums papasakoti tokia viena nesena istorija is mano gyvenimo…
pastaraji penktadieni-13d., aciu Dievui, nieko ypatingo neivyko. bet…
Isauso grazi rugsejo diena. Atsikeliau tikrai gerai nusiteikusi. Tada buvau uzsienyje. Rytais dirbdavau. Tadien darba baigiau gana anksti, buvau linksma. Vienas kolega priejes ir klausia su sypsena veide: ar zinai kokia siandien diena?
Zinojau, bet apie tai, kad buvo panktadienis - rugsejo 13, nesusimasciau. Tik nusijuokiau tam zmogui i veida ir pasakiau, kaip daugelis pasako: visos dienos vienodos! Pasakiau panasiai, tfiu, dejau as ant tos 13-tos!
Pavakary oras buvo ypac malonus, tad nusprendziau su drauge isnaudoti laisvalaiki. Ji ruosesi isvaziuoti i Lietuva; isejom pasivaikscioti po parduotuves. Ilgai nesivaiksciojom. Man galvoj pradejo ikyriai suktis viena mintis: noriu paskambinti namo. As niekada neskambindavu, uztekdavo susirasinejimu. Bet si karta pajutau nenugalima poreiki paskambinti. Jauciausi visiskai gerai, blogos nuojautos nebuvo.
…nusizude artimas zmogus
veliau tik pamasciau, ar jis specialiai pasirinko sia diena, ar ne…? dabar jau niekas to nesuzinos.
Matyt, as kazka ne taip pasakiau: “nusispjaut man ant tos 13” ir 13-ta dejo ant manes…
na pilnatis berods tada buvo…o kaip mokslas irode…kad pilnatis keicia siektiek zmogu i bloga puse…padideja nelaimiu tikimybe ir pans…
uzuojauta
ir mums
aciu. sia 13-taja suejo kaip tik 3 men. kaip nera to zmogaus.
dienelė buvo kaip niekad gera