Kaip rengiates?Koks jusu stilius?Kur perkat rubus.

Kaip rengiates?Koks jusu stilius?Kur perkat rubus.

?

paprastai kad man butu patogu ir y gatve iseit nebutu geda, perku turguje, bazeje Taip

mano stilius daznai keiciasi ir siaip priklauso nuo nuotaikos ir situacijos, tarkim su placiais dzinsais ir dzempu i musu organizacijos susirinkimus ar siaip kur ofiliai neinu Neman patinka patogus ir stilingi drabuziai, dazniausiai apsipirkt vaziuoju i vln, kartais i kns, nes alytuj absoliuciai nera pasirinkimo, megstamo parduotuves, “Monton”, “Terranova”, “Vero moda”, “Imitz”, “Bhs”… ir t.t. Mirkt

as dauguma rubu siuvuosi… jei nori boot originalus tai geriausias budas Mirkt

mano stilius yra mano stilius !!! Liežuvis dazhniausiai perku mugese… Nekaltas Šypsena

Nu mano stilius koks? Cha chaPati net nzn NekaltasRengiuosi drabuziais kokie man patinka ir vsio Taip GeraiO perku visur:ir Humanoj,parduotuvese ir Gariunuose Taip

Siaip dievinu rap stiliaus drabuzius Liežuvis bandau primest repere ir t.t. o drabuzius perku firminese parduotuvese batus irgi ir visokius aksesuarus taip pat is firminiu parduotuviu Šypsena

Siuvuosi Gerai Ir dar kitiems pasiuvu Liežuvis Cia norintiems tureti savo stiliu Mirkt

Hmzz…Mano stilius klasikinis arba sportinis Myliu Angelas Drovus Liežuvis… Kai einu i miesta ar dar kur nors tai klasikinius deduos, o jeigu namie ar ten i kiema tai rengiuos sportishkai… O rubus tai perku SportLine, Monton, United Colors Of Beneton, MNG,Aprangos galerijoj,…

mano stailas tai konkretus boohurelis… Cha cha perku wisur,kad tik buciau sustras…

Perku dažniausiai skudurynuose Cha cha, arba parduotuvėse, nes gariūnuose nieko neberandu, nebent apatinius Laimingas ir šiiap kerzus pirkau parduotuvėj, inkariukus turguj, visur ir visaip Cha cha