Kaip reikia krauti li-polymer baterijas?
Kaip krauti nauja li polymer akuma ? Kiek kartu ir po kiek valandu nauja ir kaip krauti toliau ? Kas nesveika akumui ? Reik pilnai iskrauti ? Ar tai nesveika parasykit nusipirkau nauja se t610 ir nzn
Jau kiek kartu buvo diskutuota… Pirmus tris kartus rekomenduojama pilnai pakrauti ir pilnai iskrauti.Pirmas krovimas turi trukti apie 13val.
Reiia krauti su pakroveju, kitaip nieko nesigaus
Cia daug nuomoniu. Bet faktas kad licio akumai pilnai ikrauti atsijungia. Tai gal jus man durnam paaiskintumet kuriu galu ji pernakt laikyt? Kad jis man 10 kartu per plauka issikroves dasikraudinetu? Tai jau tikrai nesveika. Cia manau sita teorija kilo nuo to kad licio akumai igauna savo pilna talpa tik po 3 pilnu ikrovimu ir iskrovimu. Paskui galima krauti belekada bet iki galo.
Ce matau nieks nesuprato apie ka kalba, ce ne apie li-jonu akumus, ce licio polymeru, gal giredeje nesat tokiu akumu ???))
o jei taip pat kaip ir licio jonu akuma reik kraut taip ir pasakykit, autorius gi aiskiai isdeste klausima
mano zinute apie visus licio akumus. ar jonu ar polimeru ju eksploatacija nesikeicia. keiciasi tik kai kurios fizines ir technines savybes (forma, talpa, ikrovu ciklas etc.).
nu tai pirmas krovimas 13h po to dar 2 pilni ikrovimai ir iskrovimai… ir toliau kaip sveikiausia li-polymer akumui ikrauti ?
jokiu 13h!!!
nesamones. sakau krauk normaliai ir viskas. tik tiek kad pirmus tris kartus stenkis kad akumas issikrautu. nu ne butinai numirtu kad net neisijungia telefonas, bet jau ikyriai pypsetu.
va. o paskui jau krauk belekada, bet visada iki galo. ta prasme ir puspilni ir apytusti gali kraut, bet kol pasikraus. ir siaip dar licio akumam nelabai gerai pilnas issikrovimas. lieka padala kita ir krauk jei yra galimybe. nu cia netaikoma pirmiem kokiem 3 kartam. tada iskrauk iki galo, bet specialiai telefono nebejunginek kad kuo daugiau issikrautu. tai tiek.
jo, irgi kazkur skaichiau ,kad Li nemegsta gilaus ishkrovimo.
O as visada pirmus kokius 10 kartu laukdavau kol numirs ir net telefonas neisijungs
Tai sakot nesveika ikraut vos vos o ne pilnai, ne krc buna kartais reikia isbegt staigiau tai issikrovusi pakraunu 15 min kad laikytu iki vakaro, tai cia tipo kapci akumui?
vienintelis nieko nesupratęs - Tu.
Akumui nera kapci, licio akumai neturi atminties efekto.Taciau faktas, kad kuo reciau kraunami akumai tuo jie ilgiau tarnauja.