Kaip reigtu elgtis su "vieno vakaro"zmogum?
Na gerai,penktadienis,pasoki,palydi namo,pasilaizai…po to matai mokykloj…pasisveikini…nors nelabai…vengi zvilgsnio…O per kitus sokius vaidini,kad nepazysti???
Nelogiska…visiskai…nors…juk …nezinau…
o kaip manai ka reikia daryti…
tai jau buna…
tik va jei kartais tas zmogus buvo minkstos sirdeles ir tu ja sudauziai… tada tai jau ne kas…
vienam vakarui tai vienam vakarui. Nors jeigu po to vieno vakaro pradeda jauasti simpatija taigi vel susitinki ir gali pradeti ka nors rimtesnio, cia taip daznai man buna
nu man tai tas pats buvo su mergina o kita diena pasakiau kad cia buvo netycia ir kaz kaip as pats nenorejau ir t.tnu o po to buvo gaila tos merginos nu bet ka padarysi
aga va taip ir buna kai sudauzo vargsem merginom sirdis o jos po to kankinasi…
jo, taip ir buna. aisku, geriausiai, kad tas zmogus vienam vakarui nebutu klasiokas ar is tos pacios mokyklos
nors kartais [tiktai kartais] zmogus vienam vakarui tampa kazkuom daugiau
Bet ar neverta su tokiu zmogum likti bent draugais,O nevengti vienas kito is toli?Juk bent jau tiek butu normalu?Vis del to tu su juo buvai kaip su vaikinu…o vaikinas pirma draugas…nors taip pat lygiai kartais elgias ir merginos.
ghmmm. nu siajp man irgi buvo tokiu atsitikimu,taj siajp suprantu kada buvo tik vienam vakarui.NOrs pries daugiau nej metus vienas vakaras virto ilga ir grazia draugyste.Nors man tada buvo sunku ir as norejau tik vieno vakaro,bet jis po to kviete i pasimatyma ir t.t. ir jau daugiau nej metus draugauju.
del visokiausiu panasiu nesklandumu as ir nmegstu vieno vakaro santykiu… gal pakeisciau nuomone jei zinociau, kad su tuozmogum nesusitiksiu bent jau mokykloje…
ai man taip budavo, bet as pati bendraut nenoredavau, nes kai susitinki kita diena tai jo zvilgsnis ir sypsena pasako: o as buvau labai geras tu noretum daugiau bet negausi.
va tai mane nervina, tai as delto vengiu, nes bachurai nesupranta kad kartais ir panom malonu kanors padaryti be isipareigojimu
eina nx tegu jis ir tu abu kartu nx
Siaip tikiu meile iki grabo lentos, bet kartais netycia arba nevisai, tai nutinka.Sunkiausia is visu buvo su klasioku.
Man reikejo ko nors vienam vakarui,o jam kaip veliau paaiskejo reikejo daugiau…ir taip nutiko, kad mes neiziurejom vienas kitam i akis, o apie istarta zodi galima visai pamirsti…dabar atrodo po 11men.reikalai taisosi.dar per vienos drauges gimtadieni jis irgi turejo,vieno vakaro zmogu" gal norejo mane iskaudinti, nes mes siek tiek apsibarem su ta drauge,ji kalino mane…
Be to jo geriausias draugas yra ir mano geriausias draugas.
svarbu kad ta vienkartine pati suprastu ir tai priimtu, kad bus vienkartine… o jei nesupranta, tai pati kalta
Uzkonservuok i trainyka kitam vakarui. Manau nesigailesi, kai atsidarius stiklaini ji rasi dar sviezia
kazko truksta sitam vieno vakaro zmoguj…
o kodel butinaj jis turi but wieno wakarao zmogus,jej jau susipazysti taj ir bendrauji toliau…
Nereikia daryt taip
Jeigu zinai,kad susitiksi po to,tai kazin ar reiktu imtis krastutinumu… Kartais netgi lengviau,kai su zmogum pasimatai tik karta gyvenime.