kaip reaguoti
Vaikinai,kaip sureaguotumete i tai,jei jusu mergina permiegotu su kita mergina? supyktumete uz isdavyste ir neistikimybe
ar kaip tik butumet maloniai suzaveti,kad turit tookia aistringa ir extremalia mergina?
kiek galima viena jau panasi tema katik buvo
nu tai tektu eiti kitu jieskotis
Neprieštaraučiau jei norėtų išbandyti… TIesiog to dalyko aš negaliu jai pasiūlyti.
Be to, visai būčiau patenkintas jei leistų ir man prisijungti…
antra analogishka tema … pasiskaitykit priesh rashydami tema ar tokiu temu nera?
istvirkeliu daugeja
O negalvoji, kad kiti zmones neturi tiek laiko, kad visas temas perskaitytu pries noredami ka nors parasyt
Oi nizinau kaip sureguociau ir reiktu gerai viska apmastyti tada ir priimti sprendima…Greiciausiai 20% tikimybes kad mes busim kartu
jezau…cia siaip klausimas…atrodo kad jei rasai tema,tai butinai turi remtis asmeniniais isgyvenimais ar patirtim…
Gal ir idomu butu o kaip reaguotu mergina,jei jos vaikinas permeguotu su kitu vaikinu?
Jau mintys daug ka pasako
aaaa… lesbietes
nevesk is kelio cikitos…
Organza rašė:
Vaikinai,kaip sureaguotumete i tai,jei jusu mergina permiegotu su kita mergina? supyktumete uz isdavyste ir neistikimybe![]()
![]()
ar kaip tik butumet maloniai suzaveti,kad turit tookia aistringa ir extremalia mergina?
![]()
![]()
Aistringa ir ekstremalia?
Padovanociau agurku ir bananu skyriu parduotuvej
Jei vaikinas to nemoka dviese tai gal drauges drauge juos ismokins to tryse.
luana rašė:
Jei vaikinas to nemoka dviese tai gal drauges drauge juos ismokins to tryse.
ple prisijungciau y kompanija…
mano exas sake kategoriskai man neatleistu
turbut del to jis ir exas
BituteDarbininke rašė:
mano exas sake kategoriskai man neatleistu
turbut del to jis ir exas