Kaip rasyti temas?..

Kaip rasyti temas?..

padekit.as noriu suzinoti kaip reikia kurti temas?kokias esu sukurus niekam jos netinka.parasau tai beveik niekas neatraso.nebent paraso kad as durna i t.t.padekit ismokikit mane kaip reikia.is ankto dekui.

aš ir nemoku Nustebęs

Pirmiausia informatyvus temos pavadinimas ne taip kaip daabr kazkas uzeijkit ar panasiai reikia rasyt ismokykit kurti temas antra naudotis paieska trecia naujokam visada taip buna net ir man buvo. sekmes

aciu

Na,temos pawadinimas turetu buti tox trumputis,bet sudominantis.Kaip pagrindine mintis!O tada jau toliau pacioj temoj,paaiskink apie eina kalba,ko nori,ar dar ka nors. tik nekurk kokiu kwailu temu,tokiu wienadieniu,mazai aprepianciu,na,supranti…Tik zinoma nereik ir issiplesti…Na,poto ,kai isiwaziuosi pajausi ta riba ir wiska s bus ciki.Nors kartais kai kurie tos ribos niekad nepajaucia… Nepergywenk,pirmas blynas wisad priswiles… ŠypsenaLaikykis Labas

ak tai sakai durne tavi isvadina

Durne, durne!

nu patarimai cia ne pades Nekaltas… bet yra veina paslaptis kurios tu gal ir nezinojai… kurti temas NERA PRIVALOMA Drovus

Gerai Pezalas teisus!

Taip Taipbeja zinau bent viena nebloga tema i kuria tikrai daug kas sureguos - kas yra perlai? Taip

Nekurk

dukrele,bet kad tu tik dvi temas ir teturi Nekaltas

Gal net ištrynoė moderatoriai Liežuvis

Pirmiausia aktyviai reikia dalyvauti kitose temose ir reikstis ir mokintis ziuret kaip ir kas vyksta o poto kai jau apsilai po kokio menesio galima pradet vadovautis tamstos nurodymais Taip Gerai

nepergyvenk, cia jau taip yra jei sukuri normalia tema i ja niekas ir neatsako o jei koki ****a tai ziurek jau ir 100 zinuciu Juokiasi

sunau,tu negailestingas Juokiasi

hahaha gyveni ir mokaisi Cha chagalima paklaust kam jas kuri ? cia nebutina zinok

jofana!!! tai kap sita tema sukurei??? Juokiasigal pons dievs padejo??? Apakęs Cha cha

labai visiems aciu uz pagalba.dabar tegul adminai istrina sita mano tema.aciu visiems Mirkt Taip