Kaip priversti ciuckį sausą maistą ėsti?

Kaip priversti ciuckį sausą maistą ėsti?

Nu neėda ir viskas.

Kaip jį nugalėti?

Pirmiausiai tai perskaityk chia:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/86001.63-=(1407249025

nu ir dziaukis kad needa, o taj jei vien ta majsta estu, taj turetum bedos, bo pas mano drauge kaj pripratino prie sauso najsto taj (kai ner pinigelio per daug jo pirkt) nieko kito nenori i burna imt :{, o is kur pas studenciokus lishnos babkes… ka snuos talo lieka, tas ir gerai, sumaishai kokia "sriuba" , kauliuku, shuns deshros ir pan ir geraj. be to stebek kas tavo shunekui patinka, gal ne wisu skoniu tas majstas jam patinka…

Aš abejoju , kas šalia pilno biūdo su sausiaku šuo nugaiš iš bado Mirkt

Vyksta arši kova. Matomai nugalėtojas išaiškės tik 3-5 dieną. Alus Alusuž nugalėtoją.Te laimi kantrybė Kietas

Blyn, perskaiciau, kaip priversti ciukcia sausa maista esti.

Ačiū už pagalbą, už padažo receptus, bet neėda ir viskas.

Gal nemėgsta?
O jūs patys ėdat tai ko nemėgstat?

As ne manau,o isitikines , kad tas Tavo suva ispindejas. Buvo pas drauga toks (is uosvenes parsiveze) desrelias ir tas ne visokias ede, o jis kai pririso prie budos kieme pas save padejo bliuda, po savaites istustejo ir nuo to laiko eda kas papuola, o jei ne pabadauja ir vis tiek sueda. OT TAIP!

Pirmiausiai noreciau paklausti - KOKS tas sausas maistas? Klausiu todel, kad buna atveju, kai sunys tik po keliu badavimo dienu pradeda esti sausa maista ne del kaprizu, o todel, kad yra alergiski kokiam nors to maisto komponentui (dazniausiai sojai). Buna ir taip, kad uzede maisto, kuriam yra alergiski, sunys uzdusta nuo gerkles sutinimo. Neseniai Lietuvoje buvo keli tokie atvejai. Sunys buvo seriami vos ne paciu brangiausiu maist - Hills. Hills importuotojai paduoti i teisma, nes etiketeje nebuvo nurodyta, kad sudetyje yra soja.
Jei nera reikalo bijoti del alergijos, tai belieka tik patarti pratinti suni pamazu, imaisant kelis gabalelius i iprasta maista, kurio porcija reiketu sumazintiŠypsena)) Ir dar - kiek kartu per diena suo eda?

labai paprasta - tiesiog ant sauso maisto uzpilk slakeli aliejaus ar lydyto sviestuko ir sunelis es kaip uz tevyne

negaliu sutikti. Suo gal ir es, bet per didelis riebalu kiekis jam labai greitai suvarys kepenis. Geriau jau kefyro uzpilti.

Bandžiau aš pilti kefyro, maišyti su paštetu, maišyti su trupučiu šuniškų konservų. O pasirodo nereikėjo. Užteko sureguliuoti maitinimo laiką - vieną kartą per dieną ir šuo suryja bliūdą sauso maisto be jokių išsisukinėjimų.
Dar gerai veikia toks bajeris : kai suvalgo visą sausą maistą, galima duoti kokį nors mėsgaliuką ar šiaip ką nors, ką šuo mėgsta. Kitą syki vėl taip pat.

Zinoma, jei suo maitinamas per daznai, jis nespeja isalkti ir nenori sauso maistoŠypsena
Mano jauniausias taksas is savo tevelio paveldejo bloga apetita. Valge prastai - paima kasniuka, letai sukramto, nueina i kita kambari patikrinti, kas ten vyksta… Man nusibodo. Pora kartu leidau kitiems sunims patvarkyti palikta dubeneli. Daugaiu problemu su valgymu neraŠypsena. O takso teveli visa gyvenima maitina prievarta, ypac pries parodas, kad nebutu per liesasŠypsena

Būtent per dažnas ir per gausus maitinimas priveda prie kažkokio tai produkto nevalgymo. Principas, kaip ir pas žmogų. Nori valgyt - valgysi tai kas yra. O jei vaizduoji, vadinasi ir noro per didelio neturi.

Ne šuo, bet vistik turintis valgyti. Įsitaisiau pirmą katę savo gyvenime. Dar dabar nesuprantui kodėl. Taigi, parsivežiau į namus. Veisėjas šėrė kuo papuolė. Duodu sauso, nežiūri. Taip septynias paras. Galvoju, stipk, bet nepasiduosiu. Pradėjo ėsti. Nuo to laiko į nieką daugiau nebežiūri. Jei kada užšoka ant stalo su valgiais, pauosto ir ir eina toliau Kietas

Tai jau čia tavo bėda.

Turi būti kompromisiškai lygu. Šypsena

man visada labiau patiko labiau uz mane ispruse vyrai. nes jeigu jausiuosi pranasesne, tai nieko gero nebus…

"Vyras pasakė - vyras padarė" išklotinė:
Vyras pasakė
moteris priminė
moteris priminė
moteris priminė
moteris užkniso
Vyras padarė