kaip prisiverst?
kaip prisiverst ismokt anglu? nekenciu kalbu… reikia ismokt maza tekstuka ir bus ramu kuri laika, bet negaliu… banga uzkretus mane… laukiu patarimu…
Noretum, kad mes uz tave?
Jei tekstukas mazas, tai priesh miega perskaicius kokis 5 kartus, manau moketum
Pirma - isjunk kompa, ir prisesk ramiam mokymuisi su tuo texteliu… Reikia tik pradet, nes tai ir yra sunkiausia… sekmes.
zinau kad turiu pati, nieko kito neprasau, bet kad va negaliu atsiplest nuo banginiuman 5 kartu nepakaktu, bo atmintis kaip vistos…nieko nepamenu,…
koki bana galetu uzdet ant neto, tai bent ramu butu
jej taip galvosi ir nebandysi, tai taip ir bus! nu tai kas kad nieko neatsimeni?(nors tik taip manai) bet ar tau sunku priesh uzmiegant perskaityt?
nu gerai nelkankinsiu jusu su savo kvailom problemom… einu mokytis… geriausia tai pavyksta po dusu…
idomiai…
uz tave neismoks niekas…
Po dusu,hmmm
Man visokie tokie dalykai, kur reikdavo mintinai ismokti, uzimdavo labai mazai laiko. Kazkaip greitai as juos ismokdavau. O tau patarsiu nekalti aklai, o isisavinti, suprasti ir (jei kaip dabar anglu) issiversti pries mokantis. Buvo pas mane kelios klasiokes, kurios iskaldavo mintinai neisisavinusios medziagos, o kai uzkrisdavo koks zodis ir chana…
Sekmes!
nu ka, vel ta pati problema iskilo… negaliu prisiverst……
o dusas, beje, labai gera vieta ne tik mokymuisi…