kaip prie pc prisijunkt telika
Zinau jok prie komopo galima prisijungti telika. Bet man neduoda ramybes vienas klausimas Mat pas mane vaizdeske su s-video isejimu. Ar butu galima per ja pasijunkt telika
Jei taip, kaip tai padaryti
Turiu duota laida, bet tokios jungties telike nera
Help
dekui uz visus issamius atsakymus
reikia specialau perexodniko.
Kai perki buna laidas nuo vidiaske i tv, ir pato pajunge per properties nustatai ir ore buna;] Isbandyta
O kur toki galeciau gauti ir kaip jis is tikro vadinasi
Pirkti buna, tiesiog sakyk laida nuo video kortos i tv tikraj zinos Juodas toks;d
Gerai, bet kaip jau minejau, as turiu laida kur dave. Bet toks i telika nesujungia. Wot kur beda. Nes pas mane s-video isejimas, jungtis tai kitokia net telike Ka daryt
s video isejime spalvinis ir ryskuminis signalai paduodami atskirai(ten viso 4 kontaktai: 2 ground, 1 spalviniam, kitas ryskuminiam signalams) daryk taip: abu signalu laidus sujungi i viena ir paduodi i composite jungties centra, abu ground laidus sujungi i viena ir paduodi i composite jungties sarva… garsas is audio plokstes isejimo…
Pabandysiu, gal kas gausis. Bet ten tik vienas juodas laidas su idome jungtim. Is abieju pusiu tokios pat (jei neklytu)
taigi vat nusipirk laida kur butu vienas galas toks koks videskej o kitas galas toks koks telike… telike geltonas lizdas jungsis i videske
Labai dekui uz visus atsakymus ir bandymus man padeti
P.S. O gal zinote kiek toks laidas bent apytiksliai kainuoja Kiek cia man saibu reiketu susitaupyti
nueik i radijo detaliu parduotuve nusipirk s-video, composite("tulpe" kistukus bei ausiniu laido gala… uz viska sumokesi apie 5lt, siek tiek pasikrapstysi su lituokliu ir viskas…
nueik i radijo detaliu parduotuve nusipirk s-video, composite("tulpe" kistukus bei ausiniu laido gala… uz viska sumokesi apie 5lt, siek tiek pasikrapstysi su lituokliu ir viskas…