Kaip priaugti svorio?
Norėčiau paklaust, kaip patartumėt priaugt svorio… NEa, aš rimtai… manau, kad neblogai būtų priaugt 10-15 kilogramų… Su pasiūlymais "gulėt - nieko neveikt" susilaikykit…
pakankamai mažai sportuoju pastaruoju metu (nebe 5 kartai per savaitę… tik 2), valgau daug koloringo maisto, bet svoris nedidėja…
Na, medžiagų apykaita, ko gero, kalta…
Gal kokio spec. maisto žinot? Gal pas kokią užkalbėtoją patarsit nueit? Ta prasme, aš esu sportuojantis, t.y. norėčiau šiek tiek patobulint raumenyną ir priaugt svorio… Tai ką patarsit?
valgyk daug sokolado nevalgyk darzoviu daug mesos.
alaus ir cipsu turetu padet manau
nusisnekejai kaip reikalas
Ziurint kiek metu. Jei esi iki 20, tai su svoriu sunkiau. Va po 25 metu, svoris puikiai auga Jei esi jaunas, tai belieka laukti.
as norejau pasakyti nevalgyk darzoviu bet valgyk daug mesos
Saxum rašė:
Ziurint kiek metu. Jei esi iki 20, tai su svoriu sunkiau. Va po 25 metu, svoris puikiai augaJei esi jaunas, tai belieka laukti.
Yo!.. man dar nėr dvidešimt…
Bus birželį
O tada jau lengvai priaugsiu?
O tai, kas čia per riba?
įdomiai kažkaip…
Na, OK, ryt pasiaiškinsiu… Einu miegot… suomiai mentus iškvietė net litrabolo partijai neįpusėjus… Teks eit į egzaminą ryt…
Palinkėkit sėkmės…
O ManUtd vis tiek nugalės
Ir dar… norėčiau paklaust, kokius pratimus reikia daryt, kad krūtinės raumenukus palavint? [chemijos nesiūlyt]
KAČKIS rašė:
Yo!.. man dar nėr dvidešimt…
Bus birželį
O tada jau lengvai priaugsiu?
O tai, kas čia per riba?
įdomiai kažkaip…
Ribos jokios nera, turejau omenyje, kad subrendusiam zmogui kaloriju maziau reikia, nei auganciam organizmui, todel vatrojant ta pati kieki kaloriju, svoris labiau dideja.
Ir dar… norėčiau paklaust, kokius pratimus reikia daryt, kad krūtinės raumenukus palavint?
[chemijos nesiūlyt]
Bazinis pratimas - spausti stanga nuo krutines gulint. Paskui ta pati darai kampu. Ir trecias pratimas - hanteliu plelsimas. Dar galima 4-a pratima itraukti - puloveris. Viskas ko reikia krutinei.
P.S. Jei reikia raumenines mases, tai daug treniruokis, daug valgyk baltyminio maisto, daug ilslekis.
nuo to kad daug treniruosies mase nepriaugs,reikia dar tinkamai treniruotis!O kad tu neturi mases tai dziaugis nes tikrai nuo 25 prades tau augti jog noresi numest!
daug daug baltymu-mesos, varskes, kiausiniu baltymu, pieno ir pan raumenukams augti reikalingi baltymai
Metana vartok
as jau anapus 30 o mases vistiek negaliu priauginti,nors vartojau ir ta ir ana.tonom ryti varske ,kiausinius niekaip neiseina,jei nenori per jega gi nesukisi.
tai va nevisiems nuo 25 mase auga .
sijas rašė:
as jau anapus 30 o mases vistiek negaliu priauginti,nors vartojau ir ta ir ana.tonom ryti varske ,kiausinius niekaip neiseina,jei nenori per jega gi nesukisi.
tai va nevisiems nuo 25 mase auga .
tai koks tas tavo svoris?Ir koki nori priaugti? Siaip idomu
jo jo pasakyk svori savo o sheip stenkis valgyti kas 2 val, t.y. 6-7 kartu per diena (pobishki bet dazniau)…
siaip neblogas pasiulymas valgyt manu koshe su juoda duona, sako padeda. Paciam neteko isbandyt, man toks derinys neskaniai atrodo tai ir nevartoju. o raumenukai ne vien nuo valgio auga. reik suderinti - kaloringas, baltymingas maistas + atitinkamas sportas. vien i krepsi metant raumenys neuaga, reik ir su shtangyte susidraugaut… Nors man tai nesveikas raumenu auginimas shlyksciai atrodo, turi buti proporcijos islaikytos…
Daug valgyk ir nešik
Jei nesprogsi - padės