Kaip priaugti svorio?

Kaip priaugti svorio?

Tikriausiai yra daug zmoniu, kuriems reikia priaugti svorio. Gal galit pasidalinti savo patirtimi kaip ta padaryti? Kokia turi buti mityba, gal naudojate maisto papildus, o gal daug sportuojate? Šypsena

Cepelinai su spirgais ir lašiniaisGerai tikrai padės

aga. plius daug svieziu skaniu bandeliu TaipLaimingas

Nepadeda Ne

o bandei?

Bandziau, toki patiekala valgau nuo vaikystes, bet vistiek nepadeda Šypsena

aishq , kad nepadeda jeigu medziagy apykaita labai gera , man rigi tas pats kadangi man dar tik 18 tai manau ateityje viskas susitvarkys , beje rankos del ir sala kaip kitoj temoj rasei nes svorio truksta nes ir man tas pats

Na man jau ne 18 ir netikiu kad kada nors priaugsiu. Nekaltas

kažkaip su vaikais to svorio prisiaugama…nepergyvenk…Cha cha
O, kad spirgai nepadeda tai žinomas dalykas, geriausiu atveju pilvas issoks o ne bendra kūno masė padidės.Čia jau yra menas kaip priaugti svorio, nemažesnis už meną, kaip numesti svorio…

kliausyk, o tau taip blogai gyvent su nedideliu svoriu???
galbut tavo tox organizmas ir ,kaip tu pati sakai, ish tikro galbut gali ir nepriaugti, bet man kazkaip tai vis vien mazai tiketinaŠypsena
net nzn ka tau patartiNekaltas
valgyk daug ledu, shokolado, saldainiu ir t.t…!!!

jei maitinsies saldumynais, tai sirgsi ir dar svorio numesiBlogai

Valgau kada noriu, kiek noriu ir ka noriu, bet svoris kaip neauga taip neauga. O kas del vaiku, tai viena turiu, bet po gimdymo neliko nei vieno priaugto kilogramo… Nekaltas

MirktAš tai džiaugčiaus, jei galėčiau vlgyt kiek noriu ir svorio nepriauginėčiauGerai

Naudok tipo visokius vitaminus maisto papidus ir truputi paspuortuok tikrai priauksi Taip

Gal kitiems sportas padeda, bet as jei sportuoju tai svoris dar labiau krenta. Liūdnas

Aga, geras dalykas Gerai Vakar per du prisėdimus (pietūs ir vakarienė) 13 suvalgiau Niam niam Maniau, kad sprogsiu Baisu

Tu turbūt valgai kaip mano žmona - maksimum pusantro cepelino Juokiasi

Šiaip norint priaugti svorio, reikia skaičiuotis kalorijas ir jų reikia gauti gerokai daugiau, nei išeikvoji. Valyk kaloringą maistą. Tik nesistenk privalgyti kiek telpa, geriau mitinkis 6-8 kartus per dieną ir po mažiau, nei 3 kartus ir labai daug. Tau nereikalingas pilvas Mirkt Gali nusipirkti maisto papildo kultūristams. Tai labai kaloringas baltyminis mišinys, maišomas su vandeniu ar geriau pienu. 1-2 kartus per dieną išgerk tokį kokteliuką, tik nebijok, raumenys nuo jo neaugs Cha cha Ir nerūkyk Ne

Cepelinu kiekis priklauso nuo ju dydzio. O siaip suvalgau 2-3 naminius cepelinus, o po valandos vel noriu valgyti Nekaltas