Tikriausiai yra daug zmoniu, kuriems reikia priaugti svorio. Gal galit pasidalinti savo patirtimi kaip ta padaryti? Kokia turi buti mityba, gal naudojate maisto papildus, o gal daug sportuojate?
aishq , kad nepadeda jeigu medziagy apykaita labai gera , man rigi tas pats kadangi man dar tik 18 tai manau ateityje viskas susitvarkys , beje rankos del ir sala kaip kitoj temoj rasei nes svorio truksta nes ir man tas pats
kažkaip su vaikais to svorio prisiaugama…nepergyvenk…
O, kad spirgai nepadeda tai žinomas dalykas, geriausiu atveju pilvas issoks o ne bendra kūno masė padidės.Čia jau yra menas kaip priaugti svorio, nemažesnis už meną, kaip numesti svorio…
kliausyk, o tau taip blogai gyvent su nedideliu svoriu
galbut tavo tox organizmas ir ,kaip tu pati sakai, ish tikro galbut gali ir nepriaugti, bet man kazkaip tai vis vien mazai tiketina
net nzn ka tau patarti
valgyk daug ledu, shokolado, saldainiu ir t.t…
Valgau kada noriu, kiek noriu ir ka noriu, bet svoris kaip neauga taip neauga. O kas del vaiku, tai viena turiu, bet po gimdymo neliko nei vieno priaugto kilogramo…
Šiaip norint priaugti svorio, reikia skaičiuotis kalorijas ir jų reikia gauti gerokai daugiau, nei išeikvoji. Valyk kaloringą maistą. Tik nesistenk privalgyti kiek telpa, geriau mitinkis 6-8 kartus per dieną ir po mažiau, nei 3 kartus ir labai daug. Tau nereikalingas pilvas Gali nusipirkti maisto papildo kultūristams. Tai labai kaloringas baltyminis mišinys, maišomas su vandeniu ar geriau pienu. 1-2 kartus per dieną išgerk tokį kokteliuką, tik nebijok, raumenys nuo jo neaugs Ir nerūkyk