Kaip pradeti pasitiketi zmonemis

Kaip pradeti pasitiketi zmonemis

Pastebejau, kad labai jau nepasitikiu zmonemis, net ir draugais… Ziuriu, kad jau visai nebeturiu kam pasiguosti…

Rasik man cia ar i privata padesiu ZUIKI!!!Taip

manau pasitiketi galima bet tik iki tam tikros ribos…

na ziurek i juos kaio i saveŠypsena zmones yra panasus, nors ir skirtingiŠypsena

pasitikejimas ateina su laiku… taip iskart ir negalima pasitiket zmogumi… tik ilgesni laika pabendraves pastebi koks jis ir ar galima pasitiket ar ne Mirkt

geriausias budas issilieti yra internetas.
ne mirka, o pavizdziui su kokia drauge ar draugu aptarinekite problemas e.laiskais, jai nenori tai sakyti ziuredama i akis, tik is pat pradziu neatverk sirdies, o tiesiog po biski pripratink… o veliau galesi ir pasiguosti… Taip

Ne nepasitikek! Nekaltas

tiesiog imk ir pasitikek

hm…o mane kankina per didelis pasitikejimas zmonemNustebęs niekaip neisauguLaimingas

butu visai draugiska, pasidalinti su laiswa…

Siais laikais net savimi ne visada gali pasitiketi.Drovus

net nebandyt! nera prasmes jais pasitiketi! juk sakoma-didziausias priesas-buves draugas…Ne

Tai reikia netapt priesais, arba nepasitiket, t.y. paslapciu nesakyti, kad po to neatsisuktu pries tave. Nekaltas

nepasitikekNenereikiaNegal taip ir sunku,bet ne taip apsvilsiTaipTaip

mmmm
Nekaltas

Man irgi kartais taip buna…Nekaltas

"buna, pasitaiko- kisa, nepataiko… Cha cha Cha cha Cha cha

manau visu pirma svarbiausia pirmas ispudis, kaip ir visada… jei kas apvyle, tai lyg instinktas, nepasitiketi kitais…

yra tox posakis ziopliu daugiau negu sukciu, kitaip sukciams nebutu is ko gyvena…