Kaip plaunate galva kai nera karsto vandens?

Kaip plaunate galva kai nera karsto vandens?

cia rimtai, ne bajeris…
va pas mane jau kelios dienos nera karsto vandens, tai galva plaunu kibirelyje. Mirkt

uzjauciu Cha cha zinai plaut galva pora kartu per diena ir dar kibirelyje ApakęsCha chaCha cha manau reiktu tave i garbes pakyla uzkelt LiežuvisCha cha uz tokius vargus

Tris menesius po saltu vandenu ir galva ploviau ir pati maudziausi- lyg ir nieko, lyg ir gyva. Neimk i plaucius ir viskas bus Gerai

Trinsiu lauk.

pravalas,
cia turetu but didziasia katastrofa galvu plovimo dievui, ar kaip tu ten… Cha cha

jauciu greitai prades sklisti anekdotai bangoje apie xpxpxpxp galvos plovima Cha chaCha chaCha cha
O tu murrr lygtai zinai is kur kilo sis posakis, gal ir mums papasakosi Mirkt

fiorella:

Įvykių tikslios sekos jau aš gerai nebeatsimeu … bet kadaise bičas buvo niku xp atrodo, po xp_pipiras…

po to xpxpxp daugėjo…

kol vieną dieną netrenkė į jo galvą didis perkūnas…

tada jis pasidarė xp_pipiras_plauta_galva…

o tada ir prasidėjo neplautagalvių persekiojimas, agitacijos, plakatų paišymas ir t.t. Cha cha

xpxp skiemenų skaičius - nėra pastovus Šypsena jis kinta… čia gal dar vis jaučiamas poveikis po to žaibo smūgio… kai oro slėgis vienoks - xp mažiau … kai kitoks daugiau … tiesa kada kaip - aš nesigilinau … nėr kada … vis tą galvą palunu ir plaunu … nenoriu kad pas mane į namus įsiveržtu SWAT’as ir parištų mane už galvos neplovimą …

tai va kažkas tokio … Cha cha

(mirstu is juoko)
BE KOMENTARU!!

ta proga ir galva saltu vandeniu issiplaukŠypsena

na anksciau kai nebudavo silto vandens, maudydavausi shaltam dushe. ale bjaurus tai reikalas. ir shampoonas ne taip gerai issiplauna. ir susitraukia viskas, kas tik gali (nu galvos oda, ausys… nieko poshlo Cha cha ), uztat pastaruoju metu, kai isjungia shilta vandeny, uzsivirinu pilna chajnyka ir skalbiuosi tazike. tik va muiluota galva labai nefaina laukt kol sekanti porcija vandens uzhvirs Mirkt

as turiu pasonej keleta zmoguciu, kurie per saltaja savaite cainikiuka man su karstu vandeniu virs galvos papila.tai jauciuos kaip marijana.o dar kai nusimaudyt vonioj reikia, tai su kruzeliu ant saves pilu, kol paskutiniai muilai nubega…

uzknisai su savo galvos plovimu nors ir rimtai…

blin! uzhjaustum zhmogu! Aš nekaltas Liežuvis

Tas kas gime kirminu, nesvarbu, kad bus musele ir skraidys aplink dideli sudo gabala - vistiek mirs.

ir nuo ****o toli nepabegs…