Kaip pirkti padeveta telefa

Kaip pirkti padeveta telefa

Jeigu esu apsiprendes pirkti ne nauja o padveta telefa kaip man ji nusipirkti kad neisdurtu?kaip paziureti ar nera defektu ir tt.Pvz mano draugelis nusipirko telefa kai jis nuseda iki 2 padalu (is 4) tai negaudo rysio oo kai 3 arba 4 padalos tai viskas ok.kaip man neissidurti?

Naaaa, tokius gedimus nebent ekstrasensas nusakytu. Cha cha
Siaip zek kad butu nenutrintas (nekeista skura), pabandyk prakalbeti su juo koki 10 min. Isimk ir idek SIM’a kelis kartus. nueik kur nors, kur silpnas rysys ir palygink ji su kitais tel.
na nezinau- ka daugiau patart, sunkus variantas

eik ne vienas, buk gimes po laiminga zvaigzde, nepirk telefono jei bent menkiausia abejone yra.

Zmogau… nepagailek bapkiu ir nusipirk nauja telefona… tada tikrai jokiu problemu nebus Gerai…o ir kainos dabar nera labai aukshtos Šypsena

jei perki brangu ir naudota telefona (t68,8310,6510…) nueik tarkim i salona mobiliu pas meistriuka ir paprasyk kad pazureti, jis aisku irgi ne koks ten extrasensas, bet nors pajungs ant laidu, patikrins baterija, telefono prakalbeta laika ir pan.
jei perki pigu, tai manau nerizikuok ir imk nauja, geriau maziau alaus, bet geras telefonas, o ne kokie 300lt i bala ir isvis be alaus ir telefono

Perkant naudota telefona, visada labai gerai yra tureti pazistama pardaveja, kuris tuo uzsiima ir gali juo pasitiketi Gerai

O seip naudota is skelbimu pirkti yra labai rizikinga ir sunkiai ji tu ten sutikrinsi, tau gali betko apie ji prisneket Mirkt

ir svarbiausia paprashyk dokumentu mobiliako (dezhutes) ir sutikrink ar IMEI kodas tox pats kaip ir ant dezhutes Šypsena Jei ne, tai daug shansu, kad mobilke vogta Piktas

SXEMA: surastas telefonas+ sutartas laikas testavimui+ ne daugiau 1/3 dalis aparato kainos daigui y rankas+pora bandiugiskos isvaizdos snukiu per susitikima imant telefona+geros kelios dienos zvalgybos kur kaip ir kiek skelbesi pardavejas+uzrasyti pardavejo numeriai +geras bendros bukles testeris +adresiukas (privatusMirkt)sugryzimui- o kas cia juokingo?Aš nekaltas Pirkau 9-a N0kia komunikatoriu-pataikiu ant loxo kuris irgi manalas pabande stumpt-po visu suveikusiu saugikliu gavo per padangas-kiek skelbimuose tikrinom-daugiau bnebeap-isinejaPiktas

jei telefas turi mazyti defektuka ir tu nesi patyres ant telefu, tai didele tikimyb, kad tave isdursŠypsena

nieko nesupratau, ka cia parasei Aš nekaltas

Isvis geriau nepirk padeveto,nebent ish savu,nes dabar tie perekupai tik ir suka makles.Jie tau belekoki suda gali ikisti ir tiek nesamoniu priburs.Stenkis pirkti nauja,bent jau neteks gailetis.Nors ir biski daugiau pamokesi.

o kaip tada zmogui perkant nauja - is skelbimu - neapsigauti?
ar kazkas esat isigijes (ir kokiu tel nr skambinot) nauja is omnio skelbimu ( atsieit kai kas suteikia iki 2 men garantija -kaip suprtau zodineŠypsena )
na juk omnio skelbimuose arba noriu laikrasty pigiau nei imt salone nauja be jokio aboneneto.
kaip ten kas

dekui is anksto

belekas 80-tuju tuning

persistenge… tikrai :}

per daug visko

Nu ble…puse tiuningo nuimtu gal ir nieko atrodytu…