Kaip perkant patikrint Eclipse pavaru deze?

Kaip perkant patikrint Eclipse pavaru deze?

Girdejau viena is main problemu siose masinose.Kaip ja patikrint, ar servise gali detaliai ka apie ja pasakyti ir kiek tai kainuotu?

na mano bratkis praturejo du klipsus ir jokiu problemu su greicio deze nebuwo ir dar girdet neteko kad tai klipsu yda.

as ir turejau eclipse,tai sudeze jokiu prob. bet seip s.udas o ne masina…Blogai

Gal ramiau … Piktas

ka ?

Kuom tau ***** eclipse??Gal sakyk kalibra ar 200sx geresnes??

Tai ziuriu pasiderge nieko gero neatsaket! Tai kaip patikrint galim? Ir tt…

O kaip ne eclipse greičių dėžę patikrinti žinai ?

Na, as turiu eclipse, ir kolkas 0 problem su pavaru deze. Tik 1 pavara sunkokai jungiasi. O siaip Gerai masina. Idomu, kodel cia kazkas paskutiniu sh isvadino ???

Sakai kaip patikrint? Na, pravaziuok ir bus aisku, paprasyk, kad paziuretu servise tepalo lygi pavaru dezej. Jeigu be tepalo vazineta, tai pats supranti…

As kito budo tai NZN. O siaip, uzsienio DSM turetoju forumuose is tiesu esu skaites, kad eclipsiu pavaru dezes toli grazu ne stebuklas Liūdnas Ne

ir siaip, pirkdamas tokia masina, labiau i varikli ziurek -> dazniausiai uzdrosti buna. Tai geriau jau padrozta pavaru deze, negu variklis is koto isvirtes. Na, bet kita vertus, jei jau pavaru dezei batai, tai is kur ten variklis dar sveikatos turet gali? Nekaltas

Kokia deze-automatas ar mechanine? Kelintu metu masina?
Tutejau 93 metu Eclipsa 2 litrai 16V turbo jokiu problemu, nors ir skraidziau beveik du metus.GeraiGeraiGerai
Labai gera masinaNiam niamGerai

tai vat butent su 16v ir turbina tai zveriokas, o pas mane 8 ventyliais buvo ir jokiu turbinu tai silke aplenkdavo su2,2… beto salonas lievas…ai karoce, tegyvuoja Honda…AlusGerai

Gerai

masina 92m . deze mechanine. Tai kokiu konkreciu pasiulymu butu kaip patikrinti?

Manau didziausia problema gali buti sankaba ,o ne mechanine deze.Geriausias budas pralekti,pajausi kaip begiai jungiasi ,koks garsas.
Tik Eclipso dezes persijungimai nera labai tikslus,reikia priprastiCha chaCha chaCha cha

tikrint reikia tikrinimo budu. turiu omeny reikia pravaziuot.jei labai sunkiai arba visai nesijungia 1 2 ar atbuline saiba tai vadinasi kazkas nito, nors siaip ir sankaboj bedu gali but. nu zodziu sedi ir vaziuoji, kaip dar patikrint neturiu ideju

niu ash pirkau eclipso pavaru dezia,priesh paeman ja jis uzhdejo ant lancerio ir patikrinom Šypsena sukas norma tada nueme ir atidave ja man Šypsena ash isidejau i colt Šypsena ir viskas ciki kashtavo 800lt cia buvo priesh pora metu… dezias tospacios tinka tik perdavimu skaicius skiriasi

Kiek man teko girdeti kad su dezem buna problemu…pirm vizualiai paziurek… girdejau kad tvirtinino "ausis" buna nulauztos, virintos nedavirintos… vienas mate kad net su vielom deze buvo prirista… poto tepalu kiekis dezeje… na o poto pravaziuok ir pasiziurek kokie garsai… kaip jungesi, ar lengvai…

Truputi juokingai skamba…masiniukas visas OK be problemu… tik pirmas begis sunkiai jungesi… ir aplamai priprasti reik, nes netiksliai jungesi…

Daug kur testuose naudojamas posakis …-netiksliai jungiasi greiciu deze… ,arba sunkiai jungiasi pirmas begis.Tai nieko nuostabaus.Pabandyk su draugo masina is pirmo karto pajudeti is vietos…Laimingas

Nu gi nesakau, kad reikia per jega grust ir pns. Tiesiog sunkiau jungias negu kiti ir tiek…

Bet siaip, is tiesu, palyginus su dauguma hondu ar mazdu, tai pas eclipses levos pavaru dezes.

nu tai turejai kazkoki 1.8L RS varianta ir dar sena kaip svietas(tikriausiai), o kakuti ant visu krauni! Nu tai ir Hondu yra, kurios newalina. Juokiasi

O kas kas, bet eclipse su turbina, tai cool dalykas. Tik rast sunku… As ilgai ieskojau, bet taip ir neradau, tai bent 2l be turbo pasiemiau…