Gal ir kvailas klausimas bet kaip dar toks varijantas.Pastatai masina susuki ratus i viena puse istrauki rakteli ir dar vaira truputi pasuki na kad ussirakintu.Turbut menka apsauga nuo nutempimo bet vis nors truputi
na cia kur buvo kalba apie tempiama kaukiancia masina.tai galiu pasakyt tieklaipedoj vienos firmos LandCruiser (labai naujas, netgi visai naujas) stovejo nakciai paliktas tos pacios firmos vidiniame kieme.ten taip pat netgi ir kameros viska filmuoja.nezinau ka dare apsauga tuo metu (turbut miegojo kaip ir kasnakt), bet auto pavoge.
ir ka gi uzfiksavo kameros??? ogi atejo dviese, isdauze stikla.suveikie signalizacija ir jie kazka i vidu imete ir signalizokas nutilo.tuomet vienas bachurelis palindo trumpam po auto, ir veliau issistume masina is kiemo
Jo matau nieko gero su tais vagim, be to mano masina pradejo pasinti vagys taigi siandien varinejau per draugelius mentus, vagis ir klausinejau kaip apsaugot nors ji ir kasko drausta bet vistiek gaila, pasirodo kad mano masinos signalizacija nuskanavo vagys kai as buvau garaze ir taisiau kita masina, gryzes prie masinos neveike pultelis ir suveike tik po trecio paspaudimo(pultelio batareikos naujos) pasirodo signalizacija galima nuskanuoti ir tai tikra tiesa patys vagys pasake bet pasake kad jei nores tai masina ar taip taip nuvarys belieka isidet kokius keturis slapukus tai prie parduotuves nespes nupust o siaip tai nzn ka dabar daryt bijau masina palikt kur nors, be to vagys visai apnaglejo as juos maciau kai jie skanavo mano masinos signalizacija buvo atvaziave su pilkos spalvos efke mazda kokiu 91m priekiniai langai biski patamsinti jei ka domina tai mazdos nr NKH 5** paskutiniu dvieju skaiciu blin neprisimenu bet jai kaune tokia pamatysit praneskit ir likusius skaicius perduosiu mentam. Sukos bl dabar negaliu ramiia net nakti miegot
P.S mano masina priklauso vienai vogiamiausiu masinu vw golf3
Uzjauciu Dzeimsa007 jei neteko paskaityk straipsniuka kuris kaskada buvo bangoi http://hashe.net/autobanginiai/straipsniai/ask.pdf
O pas tave signalizacija valdoma vienu ar dviem mygtukais? Jei dviem tai kaip as suprantu tau ner ko bijot. Ir jei yra pasinaudok "I" mygtuku pasitikrint signalizacijos bukle.Zodziu pats paskaitinek
nu nzn kokia tavo signalizacija bet normalioj galima perpruogramuot
pultelius. taip kad perversk instrukcija ir pasiziurek.
o jei jau zinai kad pavogs tavo auto tai palik nakciai vidury kiemo
su daug daug kabliuku ant sedynes o pac paimk filmavimo kamera
ir byta kad ir mum turetum ka parodyt!!!
paziurek cia, jei padarysi, kad pvz nepaspaudus mygtuko kas bandys uzvest sautu ir psio, bent jau nenutemps, nebent su kokiu tralu atvaziuos tik man atrodo tu dawaj greiciau daryk, bo t8krai gali nespet!
internete yra elektrines schemos, kaip namu salygom pasidaryt prietaiseli, kuris signalizacijos dazni nustato, ir tu tada gali tokiu paciu dazniu ta signalizacija kazkaip valdyt. savikaina el. prekiu parduotuvej iseitu manau koki 30 lt
Ir dubasink pasisukes tokiu kampu, kad neuzstotum pacio malonumo - tu gaidziu tykstanciu smegenu! Pasiimciau cipsu, alaus, ir ziureciau ziureciau Dar maloniau butu paciam sudalyvaut… Sioj vietoj nepykstu ant mentu, kad labiausiai is visu jie dubasina vagis…